dobrodošao, pavle!

PRINOVA U OBITELJI Nina Slišković Goleš i Dino Goleš dobili drugo dijete!

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš (35) objavila je u ponedjeljak na društvenoj mreži Instagram da su ona i njezin 32-godišnji suprug, televizijski voditelj Dino Goleš (32), dobili drugo dijete - sina Pavla

– I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj – napisala je Slišković Goleš na Instagram te priložila fotografiju sebe i svoga novorođenog sina, piše Jutarnji list.


Supružnici Goleš već imaju jedno zajedničko dijete. Njihov sin Šimun ove je godine u veljači napunio tri godine.

Slišković Goleš, koja radi kao radijska voditeljica na TOP radiju, rekla je u siječnju časopisu Gloriji da su joj prva tri mjeseca druge trudnoće bila znatno teža nego prvo tromjesečje prve trudnoće.

– Mučnine i slabost bili su puno izraženiji – rekla je Slišković Goleš Gloriji te dodala da tijekom druge trudnoće nije bila opuštenija, ali da je bila mirnija jer je znala što je čeka.

Voditeljica je u siječnju u razgovoru sa Slobodnom Dalmacijom rekla da voli svoj posao i da ga predano radi, ali da su joj se prioriteti presložili kada je doznala da je trudna.

– Poznavajući sebe, neću nikada žaliti što sam tako odabrala. Uživam u svakoj sekundi odrastanja svoje djece bez grižnje savjesti o tome što i koliko “pati” dok ja radim ono što najviše na svijetu volim, nekome sam mama. Na svakome od nas je da svoje izbore posloži po vlastitom osjećaju i situaciji, to je pravo na izbor svake od nas, a da ne spominjem da ni nemaju sve mame taj luksuz da odaberu biti doma s djecom koliko bi htjele, život nerijetko ne pita što bi ni kako bi – rekla je Slišković Goleš Slobodnoj.

Slišković Goleš pohvalila je angažman svog supruga oko djeteta i kuće.

– Dino poteže i puno više od mene. To je neka naša normala o kojoj previše ni ne promišljamo. Dino je predivan tata, angažiran, predan, nježan, kreativan u smišljanju dječjih igara i beskrajno zabavan. Nerado priznajem, ali mislim da me na polju zabave i igre debelo pobjeđuje – rekla je voditeljica, navodi Jutarnji list.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije