Meow Baby

TKO, ŠTO, KOME? Međimurci Baby Lasagni složili unisex parfem

Prošle godine, u znak podrške našem tadašnjem predstavniku na Eurosongu, grupi LET 3, u Čakovcu je počela proizvodnja ŠČ piva i čarapa

 U ovogodišnjoj “Rim Tim Tagi Dim” euforiji Međimurci opet na zanimljiv način podupiru predstavnika iz Hrvatske na Eurosongu, piše Magazin Hrt-a.

Čakovčanka Mia Levačić, uz pomoć oca Dejana, kreirala je parfem podrške Baby Lasagni. Novinarka ekipa HTV-a posjetila ih je i snimila prve bočice parfema.



Dan nakon pobjede Baby Lasagne na Dori, Mia (13) i njezin otac Dejan odlučili su poduprijeti Baby Lasagnu na neobičan način – izdavanjem parfema. No to ipak nije ništa neobično jer je Dejan Levačić poznati hrvatski parfumer, a kći Mia ide njegovim stopama. I tako je nastao ‘Meow Baby’.

– Note parfema su mandarina, lavanda, magnolija, šafran, ljubičica, sandalovina, oud i mošus. To je unisex parfem mogu ga koristiti i djeca i odrasli i rađen je od 30 posto esencija, rekla je Mia.

– Kćerka Mia i ja odučili smo se na nešto zaista nesvakidašnje i po prvi put u povjesti Eurosonga odlučili kreirati parfem Meow Baby za našeg Lasagnu koji će zasigurno pobijediti ove godine na Eurosongu, izjavio je Dejan Levačić.

Baby Lasagna za ovu mirisnu podršku iz Čakovca još ne zna, ali vjerujemo da će joj kada sazna dati visoke ocjene. Baš kao i ocjenjivački sudovi njemu nakon što u finalu još jednom izvede svoj “Rim Tim Tagi Dim”. Navijat će i Mia te se usput nadati ispunjenju velike želje – da mu upravo ona parfem i uruči, piše Magazin Hrt-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije