TRENIRAJMO S IVANOM

VIDEO Pobijedi borbu s neželjenim kilogramima

Želite, a ništa ne poduzimate?

Pa kako onda očekivati rezultate, ako ništa po tom pitanju ne činite? Pogledajmo uspješne ljude oko sebe, pa čime god se oni bave i što god činili u jednom su trenutku svojega života morali dati žrtvu?

Ako su studirali, morali su mukotrpno učiti, ako su gradili karijeru, morali su dati veliki dio svojeg vremena na stvaranje onog što su zacrtali, tako je i u skidanju kilograma. Moramo se tome posvetiti, pažljivo odabrati put bez gladovanja i uz kvalitetnu prehranu i treninge ostvariti rezultate.

Naime na početku će biti teško promijeniti prehranu, redovito vježbati i poboljšati kompletne životne navike, koje iziskuju puno truda i rada na sebi, no, sigurna sam da vi to možete. Svaki trud se isplati, pa tako i ovaj jer ubrzo vaša početna žrtva postaje užitak. Užitak bez kojeg nećete moći.

Jednom kada zagrebete dublje, kada na sebi vidite i osjetite rezultate, nećete htjeti prestati. Taj će vas osjećaj svaki puta potaknuti na to da se i dalje trudite i radite na sebi. Trening ne znači da radite nešto što vam se ne sviđa, čak naprotiv, on postaje užitak za vaše psihičko i fizičko zdravlje. Osjećate se fantastično, a to je ključ uspjeha.

Vi ste jedini kreator svojega života, udarite šakom o stol i pokažite snažan karakter, upornost i dosljednost.
Ako ćete jesti hranu bogatu makronutrijentima, a to su proteini i masti tijekom dana i UH oko treninga, vi ćete u kratko vremenu vidjeti rezultate.

Pa koliko god vi mislili da jedete malo, a debljate se, nije točno, vi količinski možda pojedete malo, ali vaš organizam bez potrebnih mu makronutrijenata to prepoznaje kao višak i ono to počne skladištiti u masno tkivo. Unos je evidentno veći od potrošnje. Ako jedete i jednom na dan, i to hranu koja je bogata i koju vaše tijelo treba, izgledat ćete bolje i ljepše nego kada jedete ono što mu ne treba.

Nemojte se bojati hrane, ako je hrana kvalitetna, ne trebate gladovati da bi smršavili, možete uživati u hrani i u svojoj transformaciji. Birajte što ćete jesti, planirajte obroke dan ranije kako ne bi došli u napast –samo danas pecivo pa od sutra nešto zdravije, i ne, ne čekajte 1. U mjesecu, ponedjeljak, svetog Petra, već krenite odmah uz parolu; svaki dan je novi dan, iz dana u dan.

Na tom putu smanjite unos tjestenine, peciva, sokova, slatkiša i alkohola. Uz prehranu što više radite na izgradnji mišićne mase, pa tako prednost ima težinski trening koji je najpoželjniji u fazi otapanja potkožnog masnog tkiva i izgradnji lijepog i čvrstog tijela.

Šaljem vam jedan kratki kućni morski trening, možete ga odraditi u udobnosti vlastitog doma uz prisustvo obitelji. Nema izlika, svatko ovo može (sve zdrave osobe).

Trening: radite vježbu za vježbom 30 sekundi, a odmarate između 15. Napravite jedan krug i odmorite 60 sekundi, zatim sve ponovite još 3-4 puta.

1. Titraj iskorak čučanj
2. Rotacija trupa u položaju upora
3. Čučanj s lateralnim kretanjem
4. Visoki skip
5. Dijagonalni penjač
6. Lepeza
7. Sklek + piramida

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije