vruće u kuhinji

HELL’S KITCHEN Anel će potaknuti veliku raspravu crvenih, a plavi će im opasno zapapriti novi izazov: ‘Pokvareno!’

U novoj epizodi showa 'Hell's Kitchen Hrvatska' na redu su novi izazovi, a sve će započeti zabavnom igrom toplo-hladno koja će uvelike odrediti tijek današnjeg kuhanja

Nakon napete i brze igre u kojoj će se bolje snaći plavci i „prikupiti” sve sastojke, upravo njihov tim dobit će priliku opasno zapapriti crvenima i još im malo zakomplicirati današnji glavni izazov.


„Pokvareno“, šalit će se i chef Gretić nakon što plavci „kazne“ suparnike.
Glavna namirnica dana neke će kandidate pomalo iznenaditi, a neki će priznati da nikad s njom dosad nisu radili.


Crveni tim pokušat će se snaći i nadomjestiti svoj zaostatak u kuhanju, a genijalno rješenje jednog člana tima pozdravit će i sam chef Gretić: „Jeste ponosi, ha? Bravo, sjajna ideja!“


I dok će Lucija nadgledati svoj tim, Dominik će priznati da nije do kraja zadovoljan novom ulogom.
„Uloga vođe mi je nametnuta i to je prva stvar koja mi se ne sviđa. Volim se posvetiti svome jelu“, priznat će kad ga tijekom kuhanja kolege počnu salijetati pitanjima i savjetima.


Kad krene kušanje, chef će pojedince obasuti komplimentima i pohvalama, a tanjur jedne kandidatkinje toliko će ga oduševiti da će ga ostaviti pokraj sebe kako bi u miru mogao pojesti baš sve.
Sve više nezadovoljstva svojim crvenim timom pokazat će Anel pa će zajedničko druženje u kući iskoristiti da kaže što mu je na srcu, a potužit će se i sous chefici Ivani.


„Kad treba obaviti neki razgovor, nitko nema vremena. Baš sam jako razočaran“, priznat će Anel, a njegovi argumenti o timskoj igri i komunikaciji izazvat će raspravu među crvenima.


Kako će to plavi „zapapriti“ crvenima, tko će biti bolji u izazovu i hoće li Dominik uspjeti poslužiti jelo kakvo je želio, a Anel doprijeti do svog tima, pokazat će ‘Hell’s Kitchen’, večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata ranije na platformi Voyo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije