Nestaje sa stola u trenu!
Ako tražite neki novi recept za obiteljsku brzu večeru onda
su zapečeni špageti pun pogodak. Ovo jelo postalo je pravi hit na
društvenim mrežama jer se može prilagoditi svačijem ukusu, a kako
pišu mnogi, nestaje u trenu sa stola jer ga obožavaju svi –
posebno djeca.
Donosimo recept s mesom, ali možete koristiti i puno povrća,
rajčicu, šunku i sir…
Sastojci:
Žlica ulja
500 g špageta
1 crveni luk
2 režnja češnjaka
500 g mljevene govedine
Sol, papar, bosiljak, peršin
1 limenka pelata
Parmezan i ribana mozzarella
Priprema:
Prvo u jednoj tavi popržite luk i češnjak na ulju, oko pet
minuta. Dodajte meso i začine i ostavite da se meso skroz skuha.
Dodajte rajčicu i ostavite da se pirja 10-ak minuta.
Skuhajte špagete prema uputama na pakiranju, pa ih pomiješajte s
umakom i prebacite sve u posudu za pečenje. Posipajte mozzarellom
i parmezanom, pa pecite na 200°C, 20-ak minuta.