FITNESS Studio FitLife: Pomoću girje do oble i lijepe stražnjice

Ovog tjedna za vas sam pripremila trening s girjom. Ovo je trening kojeg može odraditi početni, ali i napredni vježbač, s toga odredite idealnu kilažu s kojom ćete raditi i odradite ovaj trening za donji dio tijela, točnije, za zdjelicu i noge.

Bez obzira na to u kojem ste trenutnom fizičkom stanju, vi ovaj trening možete odraditi i bez dodatka vanjskog opterećenja, s ili bez girje, promjenom rekvizita u bučice, šipku bez ili s utezima, medicinkom itd. Važno je da ste odabrali najbolje za vas i vaše tijelo i da ste ustrajni i uporni bez obzira na dob, koja nikada ne bi smjela biti razlog odustajanja od vježbanja ili bavljenja rekreativnim sportom. Svako bavljenje rekreacijom podržavam i preporučujem svim zdravim osobama, a sve kako bi vaš lokomotorni sustav bio što zdraviji, mobilniji, fleksibilniji, snažniji i time što zdraviji ušli u poznije godine koje su pred nama.

Danas čovjek živi drugačije nego je živio prije samo dva desetljeća, a kamo li više, s toga je potrebno uložiti svoje slobodno vrijeme kako bi nam život bio lijep i što dugotrajniji. Bolesti i smrtnost kardiovaskularnih bolesti iz dana u dan raste, pa ne čude ni poražavajuće informacije koje iz dana u dan bivaju sve gore. Budite fit i brinite za svoje zdravlje, a ono će vam vidljivim znacima na tijelu zahvaliti. Vjerujte mi, za vježbača ne postoji veća nagrada.

Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate!

Ivana Posavec

Trening – sve vježbe radite jednu za drugom s minimalnim pauzama, sve ponovite još nekoliko puta. Na početku se dobro pripremite uz vježbe zagrijavanja i na kraju treninga ohladite vježbama istezanja.

1. Mrtvo dizanje x20
2. Lateralni čučanj x10 svaka strana
3. Čučanj x20
4. Rameni most x20
5. Usko mrtvo dizanje x10
6. Iskorak čučanj x10 svaka noga

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije