FITNESS Studio FitLife: Trening s bučicama za gornji dio tijela

Poznatiji pod nazivom ‘upper body workout’ konačno i u kućnom izdanju. Nađite bučice ili jednostavno improvizirajte i napravite ovaj fantastičan trening za cijeli gornji dio tijela.

Trening je osmišljen tako da vrlo jednostavnim pokretima vašega tijela aktivirate sve mišiće gornjeg djela tijela. Uz vanjsko opterećenje koje ćete sami odabrati možete odraditi i do nekoliko setova ovih klasičnih i dobro nam poznatih pokreta. Sve ove vježbe tvore cjelinu s toga nemojte biti lijeni i napravite sve onako kako treba. Do kraja. Naše tijelo prepoznaje varalicu pa pokušajte biti iskreni prema njemu. Rezultate ubire samo onaj koji se iskreno i srcem bori za njega. Ne postoji utješna nagrada već ona glavna, ali za nju trebate raditi.

Bučice su fantastičan rekvizit kojeg mora posjedovati svaki ozbiljan vježbač. Osim što zauzimaju jako malo mjesta njima ćete moči jačati mišiće cijeloga tijela. Pa ćete tako aktivirati leđne, trbušne, zdjelične i mišiće nogu ako se malo potrudite i zavirite u svijet mašte.

Ako razmišljate o kupnji tada vam je moj savjet da kupite one koje se mogu kombinirati i slagati kilaža po potrebi i vašim mogućnostima te određene vježbe koju izvodite. One uvijek mogu biti s vama jer zauzimaju malo mjesta i vrlo su praktične pa je investicija u njih pravo zlato. A sada na vježbanje.

Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije