POSLOVNI POKLONI Pripremite poslovne poklone na vrijeme

Iako je za božićne poklone prerano, za pripremu božićnih poslovnih poklona pravo je vrijeme jer je riječ o većim količinama koje treba unaprijed pripremiti. Izbjegnite nepotreban stres na kraju godine i odlučite što ćete ove godine pokloniti svojim klijentima, poslovnim partnerima i suradnicima kako bi unaprijedili poslovne odnose. Darivanjem poslovnim partnerima šaljemo poruku o sebi, načinu poslovanja i kulturi komuniciranja pa poslovni poklon mora biti kvalitetan jer on predstavlja vaše poduzeće.

Svijet promotivnih proizvoda stalno se mijenja i nadopunjuje kako idejama, tako i novim oblicima i materijalima, a mogućnosti tiska šire se na različite materijale. Procijenite koje ćete poslovne poklone kome dati, jer oni moraju biti primjerene vrijednost – preskupi previše obvezuju, a jeftini šalju krive poruke o imidžu poduzeća.

Tradicionalni poslovni pokloni dobro su znani kalendari, kemijske olovke, uredski pribor i potrepštine te upaljači koji predstavljaju dugotrajan i povoljan oblik promocije.

Ako želite izaći iz okvira i pokloniti nešto drukčije, mali su luksuzni darovi ti koji će razveseliti primatelja više nego obični kalendari, rokovnici ili kemijske olovke te oni imaju dodatnu vrijednost jer se čuvaju godinama. USB stickovi, prijenosni punjači, privjesci za ključeve, zidni satovi, magneti, pribor za vino, golf loptice i sl. pokloni su koji će vašem poslovnom partneru ili suradniku pokazati važnost vašeg odnosa.

Neovisno o vrijednosti poklona, jedan od najvažnijih elemenata je otisak logotipa koji mora biti oštar i žarkih boja kako bi nosio jasnu poruku te on mora biti u skladu s vizualnim identitetom vaše tvrtke – od boje, tipografije, fontova do ostalih zadanih elemenata tiska.

Ako već imate kreativan poklon u vidu koji treba samo otisak logotipa, odaberite tiskaru koja nudi direktan UV tisak na različite materijale poput plexiglasa, aluminija, drva, PVC-a, stakla, kamena, canvasa, platna i sl. Pripremite se na vrijeme, jer dobra je priprema pola odrađenog posla i iskoristite popust u ETICU u iznosu od 15% na tisak za poslovne poklone do 11.11.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije