EMA KOVAČ (18) iz Čakovca hara svjetskim modnim pistama

Nakon Tatjane Dragović, Korine Longin, Ljupke Gojić i Kristine Sajko, Hrvatska ima novu generaciju djevojaka koje već hodaju svjetskim modnim pistama i pobjeđuju na međunarodnim izborima ljepote, a još nisu ni punoljetne, pišu 24sata.

Trenutačno najpoznatija od njih je Ariana Kopljar, 17-godišnja kći Saše Kopljara (54), voditelja ‘Dnevnika’ na NovojTV. Prošle godine u svibnju na modnoj reviji kuće Dior u Londonu nosila je kolekciju Dior Cruise 2017. rame uz rame s Bellom Hadid, mlađom setrom američkog supermodela Gigi Hadid (22). Ariana je osvanula i u rubrici ‘nove zvijezde’ slavnog modnog magazina Vogue.

Perspektivna je i Čakovčanka Ema Kovač (18) o kojoj smo već pisali. Kad je češki fotograf Karel Losenicky vidio njezine fotografije na internetu, odmah ju je kontaktirao.

>>> Hrvatska ljepota: Čakovčanka Ema Kovač traženo je lice svjetske mode

Otputovala je na talijanski otok Capri, a već njezine prve fotografije osvanule su na naslovnici tamošnjeg modnog časopisa pa je postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo. Ubrzo su se za nju zainteresirale kuće Versace i Cavalli, a lani je postala zaštitno lice izložbe o povijesti donjeg rublja nazvane ‘Undressed: A Brief History of Underwear’.

Ema Kovač dosad je nosila neke od najprestižnijih hrvatskih revija poput onih dvojca Boudoir (Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević), ali i Matije Vuice i to sve u sklopu najvažnije i najprestižnije modne manifestacije u Hrvatskoj, ali i regiji, Cro a Portera.

Koje su još hrvatske perspektivne manekenke nove generacije koje osvajaju svijet, provjerite na 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije