FITNESS Studio FitLife: Vježbe za zdjelicu i noge II. dio

Kritične zone našega tijela i dalje su usprkos mukotrpnim treninzima ostale kritične! Ako je to tako onda sam sigurna da ste u nečemu pogriješili jer svaki trud i upornost tijelo nagradi pa tako i vaš. Vjerujte mi, vi niste po ničemu drugačiji od mene, dapače, moja genetska podloga je –pogledaj kolač i evo kila za gledanje, pa se zbog toga trudim jesti zdravo i piti puno tekućine i biti što dosljednija sebi i svojim pravilima u koje čvrsto vjerujem.

Dolaskom sunčanijih dana oskudnije smo se počeli oblačiti i time je nezadovoljstvo veće jer iz godine u godinu celulita je sve više, a i potkožnog masnog tkiva i to gdje drugdje nego li na bedrima i stražnjici. Tako se slika uspješnog treniranja u tren oka srušila, a sve zbog toga što se nismo pridržavali zadanih uputa.

Kada je riječ o celulitu onda moramo pripaziti na prehranu, točnije izbaciti sve grickalice, manje jesti slanu hranu, zaslađenu umjetnim sladilima, konzervansima, umjetnim bojama itd. jesi zdravije i piti puno vode, obične vode iz slavine te po mogućnosti povremeno dodati nekoliko kapi svježeg limunovog soka.

Trenirajte i dalje, ako ga ima puno onda neka to bude svakodnevno pa barem pola sata intenzivnog treninga. Trčite, hodajte i radite vježbe oblikovanja te tako uz prehranu dođite do cilja. Bez da se pridržavate ovih uputa ne možete uspjeti, vjerujte mi da samo uporni i marljivi uspiju postići vrhunske rezultate.

Želim vam dobre rezultate i uspješan trening. Ovo su samo primjeri vježbi koje možete raditi ako želite aktivirati donji dio tijela. Nemojte zaboraviti na zagrijavanje na početku i istezanje na kraju treninga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije