ANA MARIJA VADLJA osvojenim paketom u Beauty centru Ljupka do odlične figure

Prilikom kratkog razgovora sa dobitnicom poklon paketa mršavljenja u vrijednosti 6.480 kuna Beauty centra Ljupka Ana Marijom Vadljom, a o čemu smo već pisali, doznali smo kako je aktivno krenula s vježbanjem godinu i pol nakon poroda.

Ona svaki dan vozi bicikl ili trči, kaže da je dosta aktivna i uporna u svome naumu da izgubi neželjene centimetre u području trbuha i struka. Sve ima u balansu sa prehranom koju je donedavno značajno promijenila.

‘Ne držim se 100 % svega, malo odstupam tu i tamo’, kroz smiješak je rekla Ana.

Odlučila se prijaviti na natječaj Beauty centra Ljupke kako bi joj pomogli da što bolje postigne zacrtani cilj te povrati željenu figuru. Želja joj je da oblikuje svoje mišiće i obline.

U osvojenom paketu najviše uživa ‘vježbajući’ na CACI aparatu za elektrostimulaciju. Zasada je zadovoljna sa svime i više je nego zahvalna na osvojenoj nagradi koja je dodatno motivira da bude uporna i ustrajna.

Za Vas je Ljupka centar Ljepote pripremio sljedeće pakete za mršavljenje:

PRVI PAKET – 10 x anticelulitnih masaža
AKCIJSKA CIJENA: 400 KN

DRUGI PAKET – 20 tretamana mršavljenja :
5x caci elektrostimulacija
5x anticelulitna masaža
5x radio frekvencija
5 x kavitacija
AKCIJSKA CIJENA: 1360 KN

TREĆI PAKET – 30 tretmana mršavljenja:
6 x caci elktostimulacija
6 x anticelulitnih masaža
6 x radio frekvencija
6 x kavitacija
6 x lipo lasera
AKCIJSKA CIJENA: 2073 KN

Za sve dodatne informacije o paketima mršavljenja koje imaju u ponudi obratite im se na kontakt broj 390 – 139 ili ih potražite na adresi Ante Starčevića 18.

Najnovije