ANA MARIJA VADLJA iz Podbresta dobitnica 30 tretmana mršavljenja kod Ljupke

Dvanaest osoba prijavilo se na poziv Beauty centra Ljupka iz Čakovca u kojoj su tražili jednu kojoj će darovati 30 tretmana mršavljenja u vrijednosti 6.480,00 kuna!

Nakon pregleda svih pristiglih prijava, sedmeročlani žiri dugo je vijećao, a kod odluke nijanse su prevladale da paket mršavljenja u Beauty centru Ljupka osvoji – Ana Marija Vadlja iz Podbresta.

– Bokić, ja sam Ana, visoka sam 164 cm, a težim 70 kg. U 42. sam godini i imam malca od tri godine. Vježbam redovito, ali moj trbuh nije da se smanjuje ili da ostaje isti, nego se nekim čudom povećava. Naravno tu su i bokovi koje bi trebalo doraditi… Ja i dalje ne posustajem niti ne odustajem, a uz Vašu pomoć lakše bih došla do željenog rezultata i cilja – napisala je u prijavi Ana.

Tretmane mršavljenja mora pratiti stručna pomoć i prilagođeni plan prehrane, a paket koji je osvojila Ana Vadlja sadrži:

6 x kavitacija tijela s limfnom drenažom
6 x elektrostimulacija tijela aparatom caci
6 x anticelulitnih masaža
6 x radioferkvencija tijela
6 x lipolaser

Preostalih 12 prijavljenih, Beauty centar Ljupka je obradovao na poklonom – paket mršavljenja koji vrijedi 6.480,00 kuna snižen je popustom od -68% (ukupno 2.073,60kn) + dodatno svaka prijavljena dobiva dodatne tretmane – 3 x elektrostimulacija tijela aparatom caci.

Pratite i dalje aktivnosti Beauty centra Ljupka na online mediju eMedjimurje.hr, jer ćemo donositi kako napreduje postupak mršavljenja Ane.

Ukoliko želite koristiti usluge u Beauty centru Ljupka, možete ih kontaktirati putem obrasca u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije