ZARA VEJ Ženski poticaji

Sjede tako njih trojica na terasi Gradske kavane i pojavi se… Ona. U isti tren, k’o na pisak zviždaljke stave svoje piće na stol. Točnije, dvije pive i amaro. Zvekne flaša o flašu, zapravo od prije se nakupilo nekoliko flaša.

Konobar od gužve nije stigao baš imati sve pod kontrolom. Zableje se u njezine štikle i niz nogu su jedno vrijeme klizili zjenicama oka. Suknja pripita uz noge i bokovi za “prodat kuću i imanje”, kako se u narodu ponekad znalo čuti u šali.

Janči je za zavađanje pred sličnom publikom kak je i on sam, bil glavni, pak je i preuzel glavnu riječ.

– No, i kaj bi sad s njom, ha, pitam ja vas? Da se mene pita… da se mene pita, ja bi ju strgal kak staroga kalendara.
– Hahahaha hahahaha – stol je podrhtaval od njihovoga smijeha. Sva trojica okrijepili su se nakon Jančijeve ideje. Super je taj njihov pajdaš, nije bilo nikakve sumnje.

– Da se mene pita… da me se pita… – mozgao je na glas Dragec, ja bi ju pak trošil kak seljak poticaje ! Dignuo je svoj amaro i sadržaj iz čašice odletio je direktno u želudac

– Hahahaa hahaha – ova usporedba ih je oduševila. To se Dragecu dopalo pak je s kažiprstom konobaru pokazal piruetu. Konobar je dao znak glavom da će doći.

Osokoli se i Štef.

– Ja bih ušao u nju k’ o budala u kredit !!!

– Hahahaha. Hahaaha hahaha

To im je bio vrhunac.

Žena je još od prve rečenice skužila da je ona predmet ismijavanja, ali nije se baš sekirala. Dapače, na neki način se zabavljala, nasmiješila se kad bi se oni pljeskali po trbuhu od smijeha.

Uskoro se pojavi druga žena sa pudlicom, ova druga je imala čipkastu dugu suknju i pripijenu majicu. Dečkima se ego nasukao kao brod na stijenu. Sad će biti štofa za zabavu. Ali…

Žena koja je do tada sjedila za stolom, čim ju je ugledala kako ulazi, nasmiješila se i krenula joj u susret. Zagrlile su se srdačno i vrlo prisno izljubile. Prva je iz torbice izvadila novčanicu i ostavila je na stolu. Nisu se zadržavale.

Dečki su se našli bez teksta.

Kad su izlazile, ona njihova od početka priče, usput je podignula malo lakat i Štefu je kapa napravila salto pod susjedni stol. Dragec je odmah skočio i podignuo je. Dama se na vratima okrenula i namignula mu.

– Kaj ti je moja kapa kriva, lezbača presuknjena! Lezbačetina!

Vidla bi ti da nemam tak dobru narav, kak se f cirkvi fućka.

Konobar im je brzo prišao i upitao ima li kakvih problema.

– Ima problema. Ima – povisio je Štef ton, a dečki su ga primirili.

– Glavni problem je kaj si brzi kak puž, to je problem, kolega. Donesi nam još jenu rundu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije