4bodyweight vježbe za lijepo tijelo

Ovoga tjedna vam donosim kratki trening s težinom vlastitog tijela. Usprkos svim vanjskim opterećenjima koja postoje na tržištu, važno je raditi i s težinom vlastitog tijela, pa vam i ovoga tjedna donosim jedan takav trening.

Da bi dobro izvodili vježbe s primjerice girjom, potrebno je prvo naučiti sve vježbe vlastitim tijelom pa tek onda kao logično opterećenje dodati progresiju treningu u obliku girje ili nekog drugog rekvizita. Danas je u svijetu fitnessa sve više rekvizita pa je logično nastala pobuna oko toga što je dobro, a što ne!

Sve je više i više modernih spravica pa je i sam vježbač pomalo zbunjen kod odabira programa za vježbanje. No, kako god bilo važno je da se nađete i da ste zadovoljni programom koji radite. Nikada nemojte preskakivati stepenice i gazite ih korak po korak prema cilju jer važno je prvo naučiti puzati, a onda hodati. Blagdani su nam pred samim vratima, odradite trening i budite zadovolji sami sa sobom, a i blagdanski kolači će nanijeti manje štete budete li spremni za njih :D.

TRENING
Work/Rest 30:10s
Total: 5-7 circuits

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije