Ljupka centar ljepote: Prvi u Hrvatskoj radimo masažu ‘Zlatno polje’

Nešto savršeno što nam je nadohvat, a ne vidimo to sami. Ponekad nije potrebno ići daleko da bi otkrili nešto predivno!!

Tradicija vanjske primjene bučinog ulja seže još u daleku povijest. Kako je bućino ulje jedan od najpoznatijih proizvoda naše regije, odlučili smo ga upotrijebiti u našoj jedinstvenoj masaži “Zlatno polje” . Bučino ulje, odnosno zeleno zlato, kako ga nazivaju domaćini, blagotvorno utječe na naše tijelo jer je prava riznica vitamina i minerala.

Jedinstvenom kombinacijom ulja od buče bundevine koštice koje Vam nudi neprocijenjive vrijednosti našeg prirodnog okruženja i eterično ulje naranđe. Pogodna je za masažu i njegu svih tipova kože, a posebno je djelotvorna kod suhe i devitalizirane kože stoga je pogodne za sve tipove kože. Zbog prisustva nezasićenih masnih kiselina, vitamina, fitosterola A,C, E, te minerala i elemenata u tragovima, (kalij, magnezij, željezo,)ali i cijelog niza bioaktivnih sastojaka povećava se elastičnost,potiče regeneracija,vlažnost te baršunasti osjećaj na koži.

Prvi u Hrvatskoj radimo masažu Zlatno polje

Posebni pokreti koji se izvode kod masaže bazirani su na akupresornim točkama.Masaža uključuje i masažu lica po čemu se znatno razlikuje od dosadašnjig tehnika masaža. Akupresurna masaža bazira se na metodi pritiska prstiju na određene točke koje dijeluju relaksirajuće te otklanjaju bol u tijelu.

Pogledajte video masaže:

U akupresuri se točke simuliraju na sličan način kao i akupunkturi, točke se pažljivo određuju i potiskuju a pritisak traje nekoliko sekundi i ponavlja se tri do četiri puta na jednome mjestu. Akupresurna masaža pomaže kod lakšeg podnošenja boli,kod bolova uleđima, bolova glave, mišića, ligamenata te pomaže i kod prirodnog uljepšavanja i liftinga lica. Spretne ruke naših masera te jedinstveni miris buća odvest će vas u čarobni svijet međimurskog kraja.

Napomena: Ulje za masažu “Zlatno polje” nije jestivo ulje. Napravljeno je po specijalnoj recepturi i namjenjeno isključivo za masažu i njegu kože.

Beauty Centar Ljupka nalazi se u Čakovcu u ulici A.Starčevića 18. Rezervirajte svoju zlatnu masažu na kontakt telefon: 040 390-139.

Najnovije