Dođite u Ljupka centar ljepote na efikasnu parafinsku kupku za ruke

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža tako lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova.

Naši prsti i ruke dnevno naprave na tisuće pokreta. Bilo da je riječ o mikro-pokretima ili velikim radnim akcijama, umornim rukama na kraju dana treba temeljit odmor, a s vremena na vrijeme i cjelovit tretman njege. Pritom ne mislimo samo na manikuru i uljepšavanje noktiju, već prvenstveno na njegu ruku.



Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku .Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom. Ovisi o principu rada poželjno je prije napraviti manikuru pa nakon toga piling ruku. Nakon stavljanja pojedine ruke u parafinsku kupku dobro je navući frotirne rukavice i ostaviti da se parafin ohladi 15-ak minuta.

U procesu hlađenja parafin otpušta aktivne tvari i brže koža sve apsorbira zbog napravljenog pilinga.Tretman djeluje terapeutski i opuštajuće. Nakon tretmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena. U ovom zimskom periodu svakako preporučujemo jedan ovakav tretman ruku.

Za sve narudžbe i pitanja stojimo Vam na usluzi u Beauty Centru Ljupka, nalazimo se u ulici Dr. A. Starčevića 18 Čakovec.

Najnovije