Kozmetički studio Femina: Mi njegujemo žene i njihovo povjerenje

>> Kozmetički studio Femina: Mi njegujemo žene i njihovo povjerenje

Nakon desetljeća vođenja i rada u vlastitom kozmetičkom studiju Femina u Čakovcu, Emina Ivelić ima razloga za zadovoljstvo, ali i povoda za odgovor na izazove koje nameće već sutrašnji dan. Ovo prvo je podijelila sa damama koje koriste usluge Femine i poslovnim suradnicima koji su se s vremenom sveli pod zajednički nazivnik poslovnog prijateljstva. Jer, prijateljima vjerujemo, a upravo je povjerenje ono koje se pomno treba i mora njegovati.

Mali veliki jubilej za Eminu Ivelić i njezin rad u području kozmetičke njege proslavljen je u subotu, 5. studenog u čakovečkom kafeu Therapia. Veliki broj žena na jednom mjestu bio je predodređen da bude oku ugodan i osigura atmosferu smijeha, suza radosnica, bukete cvijeća i darova za domaćicu – slavljenicu.

– Sve su ove dame došle na isto mjesto večeras zbog onoga što je iza nas i s najavom da je jednako takvo vrijeme ispred nas. Sva osobna ulaganja u stručnost s kojom nastojim pristupati poslu ogledaju se u povjerenju klijentica i obilju čestitki koje, usudim se reći, neočekivano dolaze s mnogih strana. Tek sada sam svjesna zapaženosti rada i načina na koji se u Femini posvećujemo svakome ponaosob. Neću se prestati truditi i na isti takav put navoditi svoje mlade kolegice Dinu, Dajanu i Melaniju, jer istina je da mi njegujemo žene, ali njegujemo i njihovo povjerenje. Taj odnos je dvosmjeran i imam dojam da ženstvenost koja nas spaja izvlači najbolje iz nas. To me obvezuje da bez stanke nadograđujem znanja, usavršavam vještine i rad u cjelini, ali i da sve to prenosim na mlađe kolegice – ističe Emina Ivelić.

Osobitu zahvalnost u prigodnom govoru uputila je kolegicama Vlatki Dania, Marijani Knezić i Snježani Bukvić od kojih je prije petnaest godina učila raditi, ušavši u posao kozmetičara posve slučajno. Obilježavajući godišnjicu rada u salonu je ponudila popust na usluge, a slaveći u Therapiji dodijelila deset vrijednih nagrada i uz pomoć Marka i Vlatke Dania predstavila BDR aparat koji danas doseže sam vrh pomlađivanja kože u grani kozmetičke, nemedicinske njege. Uz koktele i tortu druženje je potrajalo dugo u noć, ostavljajući u svima radost zbog priče koju dijele s Eminom Ivelić.

Da vas podsjetimo

Kozmetički studio Femina radi u Ulici Josipa Kozarca 15 Čakovec (kod Pilke) nudeći kozmetičke usluge u širokom spektru. Neke od njih su klasično i mehaničko čišćenje lica, specijalnih tretmani poput anti age i liftinga lica, masaže, manikura i geliranje noktiju, pedikura, šminkanje za razne prigode, anticelulitni programi, trajno uklanjanje dlačica aparatom SMART PULS – IPL, pomlađivanje kože BDR aparatom. Osobiti interes kod žena vlada za zanosnim dugim trepavicama u obliku trajnih ekstenzija, a u salonu Femina uz klasične ekstenzije nude i volumenske trepavice brenda Luxus lashes.

Rad ovog Kozmetičkog studija također možete pratiti na Facebook profilu – Kozmeticki Femina, koji donosi i fotografije vezane uz rad.

O studiju Femina i njihovim kontaktima smo pisali i u ovom članku: Femina kozmetički salon slavi 10. rođendan uz party i popuste.

Najnovije