Ana Šegović ‘Lumini lice’ u jesenskoj kampanji

Ana Šegović zablistala je na snimanju jesenske kampanje za Lumini shopping centar. Riječ je o djevojci koja je proljetos pobijedila na natječaju za Lumini lice 2016. godine.

“Ana je najbolji primjer koliko uspješno djevojka iz susjedstva može postati zvijezda jedne velike modne priče. Spoj je to ljepote iznutra i izvana”, kazala je Alenka Cigrovski, voditeljica marketinga u centru Lumini, te otkrila kako Ana inače radi kao osobna asistentica u Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih invalida grada Varaždina.

Pred objektivom Matee Smolčić i u stylinzima Roberte Grgičević mlada se Varaždinka uspješno transformirala u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Među najpoželjnijim su komadima sezone jakna bomberica, majice koje otkrivaju ramena, plisirane suknje te bluze i haljine s uzorkom cvijeća. Uz klasične crnu, sivu i smeđu kolekcije za jesen/zimu 2016./2017. i na modnom pladnju donose raskošne boje plodova jeseni – bordo crvenu te ljubičastu. Te se boje iz ženskih preslikavaju i na muške kolekcije što će razveseliti sve parove koji vole modnu usklađenost.

Novom kampanjom shopping centar Lumini podsjeća i na velik izbor modnih brendova koje možete pronaći u tom najvećem trgovačkom centru u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Među njima su H&M, New Yorker, C&A, United Colors of Benetton, s. Oliver i Tom Tailor. Ponudu obuće zaokružuju Deichmann i Planet Obuća, a velik izbor dječjih stvari nudi Baby Center.

Sve koji žele pomnije proučiti ponudu centra Lumini, na njegovim mrežnim stranicama očekuje najnoviji Lumini magazin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije