Riješite se posljedica sunca na koži u Ljupka centru ljepote

Ljetni dojmovi će vrlo brzo proći, no posljedice sunca na kožu nažalost neće brzo proći. Većini se ljudi pokvari ten nakon ljeta, pogoršaju akne ili nastanu pigmentacije. No to ne mora nužno uvijek biti tako da nam ne prisjedne godišnji odmor. Najgore što možete učiniti je da sami nastale promjene pokušate liječiti. Istiskivati akne ili komedone obično nastane tipično pogoršanje. Dobro je da si napravite kvalitetno mehaničko čišćenje lica .

Glavni razlog zašto se ten pogorša nakon ljeta je obrana kože od sunca tako da se zadeblja da se obrani od sunca. Time dolazi do začepljenja pora i kad uzmemo u obzir pojačano mašćenje kože ljeti. Pore su začepljene i ispunjene lojem.

Time nastaje zatvoreni krug. Slojevi mrtve kože guše kožu koja ne može disati, a u mrtvim slojevima kože žive brojne bakterije, gljivice i paraziti.

Nijedna krema ne djeluje jer ne može prodrijeti do kože zbog mrtvih slojeva kože i začepljenih pora. Koža je dehidrirana i većina krema ne djeluje dobro jer ne može prodrijeti kroz kožu.

Time nastaju akne zbog začepljenja pora, tj. pogoršavaju se tipično na licu, ramenima, nadlakticama i leđima. Lice izgleda beživotno, umorno i sjaji se zbog masnoće kože. Zbog sunca dolazi do pojačane proizvodnje pigmentacije što se vidi na licu.

Mehaničkim čišćenjem lica i naravno profesionalnim proizvodima namijenjenim prema tipu kože olakšat ćete svoje probleme s kožom. Savjet i profesionalni pristup klijentu svakako su odlike naših djelatnika.

S punim povjerenjem možete se obratiti u naš Beauty centar Ljupka, nalazimo se u ulici A.Starčevića 18 Čakovec tel 390-139.

Beauty centar Ljupka
040 390-139
Dr. A. Starčevića 18 Čakovec

Najnovije