Drage dame jeste sve obavile prije odlaska na more?

Posljednje pripreme za ljeto. Drage dame jeste sve obavile prije odlaska na more?

Ako niste svakako si napravite depilaciju, pedikuru stopala i manikuru ruku i odlazak u solarij. Koža će Vam biti zahvalna ako napravite i piling cijelog tijela. Otići na more, a da se ne izdepilirate? Promislite još jednom.

Neuređene dlakave noge i bikini zona odavno su nepoželjni na plaži. Bilo koju metodu da odaberete nećeta pogriješiti

Njega stopala potreba je sve većeg broja ljudi, kako muškaraca tako i žena, jer njegovana stopala su ujedno i znak cjelokupno njegovanog tijela. Noge i stopala su najopterećeniji dijelovi našega tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih dijelova tijela jer je podvrgnuta brojnim vanjskim utjecajima kao što su odjeća, obuća itd. Kompletna njega stopala koju pružamo u našem Beauty centru Ljupka učiniti će vaš korak lakšim i stopalo ljepšim.

Medicinska pedikura osim klasične njege stopala obuhvaća odstranjivanje rožnatih naslaga na koži stopala, tretman natiska tj. kurjih očiju, rješavanje problema uraslih noktiju, pravilno rezanje noktiju i obradu kože oko nokta. Ovisno o težini slučaja tretman traje do 60 minuta, a potrebno ga je provoditi jedanput mjesečno. Uz pedikuru može se odabrati obično lakiranje noktiju, french lakiranje ili trajni lak.

Manikura ruke, a ponajprije nokti, pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Neke stvari su uvijek u modi pa tako i manikirana i njegovana ruka. Manikura podrazumijeva uređenje noktiju i okolne kožice, nanošenje njegujuće kreme i lakiranje po želji klijenta. Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja, parafin i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i mora im ujedno dati lijep i poliran izgled. Tretman traje oko 30 minuta, a uz to može se odabrati lakiranje noktiju, french lakiranje ili trajni lak.

Trajni lak savršen je za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Soak off trajni lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju. Vrlo se lako uklanja otopinom u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.

Za sve narudžbe stojimo Vam na usluzi.

Beauty centar Ljupka
040 390-139
Dr. A. Starčevića 18 Čakovec

Najnovije