Ljupka centar ljepote: Niveliranje boje kose, što je to?

Plavuša ste? Želite obojiti korijen kose tamnijim tonom? Za pravog profesionalnog frizera to nije nikakav problem! Bojite se kad se to napravi da ćete imati vidljiv prijelaz boje kose?

IZNIVELIRAJTE BOJU KOSE!!

Nikad niste čuli za takvo nešto? Danas se sve može napraviti.Prilikom rada s nepoznatim klijentom bitne su njegove zelje i zamisli, a uz pravi proizvod, znanje i tehniku sve je moguće.

Dakle ako imate problem sijede kose koju na primjer bojite u pramenove koji se rade iz korijena a više to ne želite iz nekog razloga, a htjeli bi korijen da vam bude prirodnog tona da ne trebate toliko uništavati kosu izbjeljivanjem.


To je veliki problem puno frizera jer ne znaju spojiti te dvije razlike i tada se dogodi ona famozna crta ili veliki prijelaz kod bojana!!!

Tada se radi niveliranje boje da se stope boje jedna u drugu.



Današnji profesionalni proizvodi omogućuju nam veliki raspon rada samo treba znati što i kako i na koji način raditi. Bilo kakav problem moguće je riješiti.

Svakako individualan pristup svakom klijentu je važna stvar jer nismo svi isti i svaka kosa je drugačija.

S punim povjerenjem možete nam se obratiti u Beauty centar Ljupka za bilo kakav vaš zahtjev ili se naručite na telefon 390-139.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije