Ljupka Centar Ljepote: Što je muškarac bez dlaka?

Činjenica da si muškarci danas depiliraju prsa (a da nisu plivači ili profesionalni sportaši) više nikoga pretjerano ne čudi, no čini se da se trend glatkih muških prsa sve više nameće kao ‘must have’.

Za mnoge je depilacija postala pitanje osobne higijene, a ne estetike. Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja, ali ne i jedina. Pod muške depilacije danas spadaju i pazuh te ruke.

Muškarci se na depilaciju najčešće odlučuju prije godišnjeg odmora, kako bi bili atraktivniji na plaži, a nerijetko nastave s tim tretmanom tijekom cijele godine. Budići da je velik broj žena koje cijene glatko muško tijelo sve veći, tako su i muškarci sve češći gosti u kozmetičkim salonima. Proteklih dvije godine unatrag porastao nam je broj muških klijenata usluge depilacije.

Usprkos predrasudama, to više nisu “feminizirani, meki i sumnjivi muškarci”, nego muškarci koji se brinu o svom izgledu. A dlakava leđa ionako nikad nisu visoko kotirala kod žena. Muška depilacija je definitivno u trendu; koliko dugo će se taj trend zadržati, teško je reći i vrijeme će pokazati .

Stoga muškarci hrabro krenite na depilaciju i najavite svoj dolazak na broj tel : 040/ 390-139 Beauty centar Ljupka vas očekuje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije