‘Mršavimo zajedno uz Ljupka centar ljepote’ naša Sandra izgubila je 15 kilograma

>> “Mršavimo zajedno uz Ljupka centra ljepote” naša Sandra izgubila je 15 kilograma

U dva i pol mjeseca trajanja programa ‘Mršavimo zajedno uz Ljupka centra ljepote‘ naša Sandra izgubila je 15 kilograma, a obujam struka smanjio joj se za 13 centimetara.

Sandra je ponosna na sebe, ali još više na cijeli stručni tim iz Ljupka centra koji joj je bio podrška cijelo ovo vrijeme.

S početnih 95 kilograma Sandra je došla do 80 kilograma, a obujam struka joj se smanjio za 13 centimetara, te sada umjesto početnih 97 centimetara iznosi 84 centimetra. Smršavila je bez muke uz kavitaciju, limfnu drenažu, elektrostimulaciju tijela aparatom caci, anticelulitnu masažu, vakum tijela, radiofrekvenciju tijela! Pročitajte u nastavku njezine dojmove nakon svih tretmana.

Što se promijenilo u tvom stilu života u ovih dva i pol mjeseca tretmana?

Puno toga promijenilo se u ova dva i pol mjeseca. Počela sam paziti na hranu koju unosim u organizam. Uz pomoć raznih savjeta, što se tiče prehrane, uspjela sam podijeliti obrok na manje dijelove. Počela sam paziti na preskakanje obroka. Prije tretmana, mi se to često znalo dogoditi. Osim toga, započela sam i aktivno vježbati, što je još je dodatno poboljšalo moj rezultat.

Jesi li zadovoljna ovim projektom te smatraš li da si ostvarila sve svoje početne ciljeve?

Zadovoljna sam i jako zahvalna Ljupka centru ljepote na ovom projektu. Početni cilj je ostvaren, nisam se nadala ovakvom rezultatu, no krajnji cilj još nije ostvaren. Moram priznati da osim podrške iz Ljupke centra ljepote, imala sam veliku podršku od obitelji i prijatelja, pa je težak posao ubrzo postao lagan.

Sandra da li ćeš nastaviti s programom mršavljenja dok ne postigneš svoju idealnu težinu?

Izgubila sam 15 kilograma i tu ne namjeravam stati. Želim se vratiti na svoju težinu prije dva poroda. Ponekad nije lako, motivacija samo nestane, no nadam se da ću uspjeti u realizaciji krajnjeg cilja i vratiti svoju staru težinu naravno i uz programe kod Ljupka centra ljepote. Željela bi svojim mršavljenjem potaknuti i ostale žene koje žele mršaviti da se jave curama u Ljupka centru ljepote!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije