Metroseksualac? Ne trebate biti ili se osjećati tako, ako brinete o sebi.

Možda vam se čini da muškarci ne vode previše brige o izgledu svojeg lica, naročito kože; srećom, danas se to sve brže mijenja.

Tradicionalno gledište je da se muškarci ujutro umiju, obriju i odu svojim putem.

Ipak, vi biste trebali malo bolje promisliti je li to dovoljno?

Muška koža lica poprilično se razlikuje od ženske kože: deblja je do 30% i sadržava čvršću vezu masnog tkiva. Ona također ima veću sposobnost vezivanja vode pa zbog toga djeluje čvršće i zategnutije nego koža žena. Sve to ipak nije razlog da zaboravite na njegu.

Čini se da su tretmani lica stekli reputaciju “rezervirano samo za žene”. Međutim, sve više ljudi danas uživa u prekrasnim blagodatima i prednostima koje pružaju tretmani za njegu lica. Spol na stranu, lijepa i njegovana koža poželjna je osobina kod oba spola. Dečki, slobodno pitajte dame.

Stoga, dragi macho muškarci, odlučite li se za profesionalni tretman lica, bilo za čišćenje lica ili njegu, ono što možete očekivati, svakako je iskustvo potpunog wellness opuštanja uz vidljivo svježiji, odmorniji i zdraviji izgled kože, koji će vas pratiti još danima nakon tretmana i pružiti vam odličan osjećaj mladolikog izgleda.

Zvuči dobro, zar ne! Pa, zašto onda ne isprobati?

Dok muškarci i žene imaju mnoge slične potrebe za njegom kože lica-poput bora, mitesera i ostalih kožnih nečistoća, muška koža lica prolazi kroz različite vrste stresova. Činjenica je da većina muškaraca ne koristi kreme za lice, jer misle da je to samo za žene!!!, barem mi tako kažu kad im postavim pitanje!!

Možda vam postaje jasnije zašto tretmani lica mogu biti doista korisni svakom muškarcu.

Dragi pripadnici muškog spola, nadamo se da se vidimo u Beauty centru Ljupka.

Ako želite popust od 65% na brzinski paket mršavljenja u Ljupka centru ljepote u narednom periodu pošaljite na email ljupka.beauty@gmail.com slogan ŽELIM SMRŠAVITI te dobivate dodatno još 5% popusta i promo cijenu za 40 vrhunskih tretmana mršavljenja za 1827 kn! Za sve informacije možete nas nazvati na tel 040/390-139, ili posjetiti na adresi Dr, A Starčevića 18 Čakovec. AKCIJA TRAJE DO 15.5. 2016 POŽURITE I ODLUČITE DA ŽELITE SMRŠAVITI

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije