Savjeti iz Ljupka centra ljepote: Kako do cool sexy sombre kose?

Dotični koloristički trend svoju je potvrdu dobio i na najvažnijim tjednima mode: opuštene frizure i prirodne nijanse pramenova kao da su bile ‘must have’ na proljetnim revijama Puccija, Chanela, Valentina, Vere Wang, Givenchyja i ostalih. Ako ste nakon ovogodišnje dodjele Oscara ipak poželjeli malo fatalniji look, dobra je vijest da su ove sezone u trendu sve boje kose – od platinasto plave pa do tamnosmeđe, pod uvjetom da je nijansa ujednačena, koju ovog proljeća morate savladati.’

Ombre’ je mrtav, živio ‘sombre’! Prekrasna sjajna kosa osjenčana ,naglašena nota doze seksepilnih kovrča u svakom tonu boje koje se prelijevaju jedna u drugu.

Nježnija, suptilnija verzija ‘ombre’ pramenova osvojila je slavne ljepotice poput Rosie Huntington-Whiteley, Care Delevingne i Jessice Albe. U čemu je razlika? Dok se kod ‘ombrea’ boji cijeli donji dio kose s osjenčavanjem prema tjemenu, kod ‘sombrea’ se svjetliji pramenovi ne izvlače u istoj visini, već se akcent daje onima oko lica, te pravi polukružna linija prema sredini i stražnjem dijelu kose. Rezultat? Seksi, ali i puno prirodniji izgled kose, bez drastičnog prijelaza u nijansi.

Prednost? Korijen tj. gornji dio kose i dalje ostaje za par nijansi tamniji, što znači da ovaj look ne zahtijeva puno dakako važna je njega kose i pravilni pristup za njegu kose.

U sljedećem prilogu ću Vas počastiti editorijalom SOMBRE BOJENJA tako da iz prve ruke vidite novi trend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije