FOTO Iva Breški izabrana za Miss Varaždinske županije: Ovo nisam očekivala!

Varaždinska županija nakon punih deset godina ponovno ima predstavnicu na izboru za Miss Hrvatske. Naime, titulu Miss Varaždinske županije, na finalu održanom danas u varaždinskom HNK, osvojila je Iva Breški, dok je prva pratilja Pia Cesarec, a druga Nataša Slunjski.

Proglašenju je prethodila bogata glazbeno-scenska večer, ispunjena brojnim sadržajima. Tako je na pozornici Velike koncertne dvorane HNK-a nastupala grupa Connect, varaždinska grupa Backstage, Neven Stipčić, plesni klub D&D, plesna grupa Orijental, plesni studio Lena i plesna grupa Four.

Deset djevojaka, finalistica, predstavilo se u čak pet izlazaka te jednom plesnom točkom, a sve pod budnim okom deveteročlanog žirija u kojem su sjedili Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske, Ratka Marković, organizatorica izbora Miss Varaždinske županije za miss Hrvatske i nekadašnja Miss Varaždina, Ivančica Pahor, također bivša Miss Varaždina te dizajnerica nakita, Lena Radanović, voditeljica plesne skupine ‘Lena’, Alen Matušin, urednik portala eVaraždin, Marko Breljak, voditelj promocije portala Varazdinski.hr, Dean Štrlek, trener odbojkaškog kluba Volley Varaždin, Denis Lesi Lesjak, model i vlasnik agencije Fox Models Croatia i Dora Markotić Martinez, još jedna nekadašnja Miss Varaždina te prva pratilja Miss Hrvatske.

Nakon više od dva sata programa, odabrane su najbolje, a Ratka Marković, organizatorica, bila je više nego zadovoljna i ponosna.

– Jako sam zadovoljna, ne znam što drugo reći. Sve cure su mi bile favoriti, uistinu je bilo teško nekoj dati lošiju ocjenu. Cure su mi drage i teško je bilo odabrati, ali sam jako ponosna i lijepo je bilo s njima raditi, navikla sam se na njih. Ipak, Iva i ja idemo pune optimizma u Šibenik, na izbor za Miss Hrvatske, idemo po pobjedu.

Iva Breški, netom nakon izbora, rekla je kako nije ni sanjala da će pobijediti.

– Jako sam iznenađena, nisam se ničemu nadala jer nisam htjela biti razočarana. Još sam u šoku, ne vjerujem da se ovo događa. Ovo je bilo lijepo iskustvo, cure su super i odlično smo se slagale. Od daljnjeg izbora ne znam što očekujem, o kruni ni ne razmišljam, ali tko zna, možda se iznenadim.

Podsjetimo kako su i čitatelji portala Varazdinski.hr proteklih tjedana mogli glasati za svoju favoritkinju. Tako je Miss Varaždinske županije, po izboru naših čitatelja, Madonna Crlenjak.

Preporučeno
Najnovije