Kreativno oslikavanje medijapana

>> Kreativno oslikavanje medijapana

Sve veća ekološka svijest potiče na razmišljanje o zaštiti okoline u kojoj živimo. Upravo zbog toga govorit ćemo kako iskoristiti ostatke materijala iz proizvodnje namještaja.

Proizvodnja namještaja obiluje ostacima koji se mogu iskoristiti na inovativan i kreativan način. Posebice zanimljiv materijal je medijapan. Idealna je podloga za decoupage tehniku i akrilne boje. Moguće je izraditi vrlo zanimljive i atraktivne ukrase, magnete, pločice s porukom te slike.

Kreativno oslikavanje prilika je da provedete kvalitetno vrijeme s djecom. Oni uživaju u stvaranju i kreiranju, posebice u aktivnostima gdje mogu odlučivati i maštati. Dopustite djeci da svojim kreacijama sudjeluju u dizajnu životnog prostora.

U Drvnom centru Filo pronađite razne oblike šablona od medijapana. Slobodno vrijeme iskoristite u stvaralaštvu koje doprinosi vlastitom zadovoljstvu i radosti. Kako bi razveselili djecu organiziramo radionicu povodom Dana planete Zemlje. Osim zagarantirane zabave, djeca će biti u mogućnosti naučiti nešto novo. Nešto više donosimo uskoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije