Sandra Fleten do sada uspjela smršaviti 10 kilograma uz Ljupka centar ljepote

Kombinacijom tretmana pod stručnim vodstvom naše djelatnice Ivane Krobot, Sandra Fleten je uspjela smršaviti 10 kilograma. U ponudu mršavljenja uvijek uvrstimo i radioferkvenciju tijela.

RADIO FREKVENCIJA

Radio frekvencija je potpuno neinvazivan ugodan tretman napredne tehnologije koji stvara toplinu duboko pod kožom te inicira i pospješuje lipolizu masnih stanicu kao i staničnu razmjenu uz što regenerira i zateže kožu. Svojim rotirajućim kretanjem molekula duboko pod kožom osim što pospješuje topljenje masnih naslaga stimulira i regenerira i fibroblaste te elastin u koži. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan te relaksirajući za klijenta.

Na tretiranim mjestima lokalna temperatura kože podiže se na onu između 39-42 stupnja na dubini od 5 cm te se tako održava određeno vrijeme dovoljno za pozitivan i iznenađujuće vidljiv trenutni efekt no taj prvi efekt je samo početak jer se krajnji efekt dobiva u narednih nekoliko mjeseci.

Tretmani su, osim za mršavljenje i smanjenje celulita te pomlađivanje kože, odlični i za POSTPOROĐAJNE probleme, ali pogotovo za PRED LIPOSUKCIJU I POST LIPOSUKCIJU.

NE DOPUSTITE DA SE NE PRIPREMITE ZA LJETO!

Ako želite popust od 65% na brzinski paket mršavljenja u Beauty centru Ljupka u narednom periodu pošaljite na email ljupka.beauty@gmail.com slogan ŽELIM SMRŠAVITI te dobivate dodatno još 5% popusta i promo cijenu za 40 vrhunskih tretmana mršavljenja 1827 kn! Za sve informacije možete nas nazvati na tel 040/390- 139, ili posjetiti na adresi Dr. A. Starčevića 18 Čakovec.

Mjesečne akcije u ponudi beauty centra Ljupka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije