Super snažne crvene zrake, pomažu Sandri u mršavljenju uz Ljupka centar!

Jedan od ugodnijih tretmana u Beauty Centru Ljupka je LIPO LASER. Gospođa Sandra Fleten veli da se uvijek raduje kada u programu mršavljenja ima tretman lipo laserom.

Kao što ona veli: ‘Super snažne crvene zrake!’ Napredak je vidljiv Sandra je izgubila 10 kg otkako dolazi na tretmane mršavljenja.

ŠTO JE LIPO LASER?

Naš Lipo laser koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju koja smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez operacije, oporavka nakon tretmana i bez crvenila.

Prednost Lipo lasera jest što pomaže smanjiti problematična mjesta na tijelu kao što su ljubavne ručke, trbuh, viseća koža na rukama i bedrima u samo nekoliko tretmana. Tipičan tretman predjela struka od 40-tak minuta može rezultirati gubitkom 1,5 cm do 2 cm, dok cijeli protokol od osam tretmana obično rezultira višestrukim gubitkom centimetara.

PROCES TRETMANA I DJELOVANJE

Lipo laser je neinvazivni tretman te se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu koja ne reagiraju na operaciju, vježbanje i promjenu prehrane. Lipo laser tretmani pomažu u kreiranju novog i poboljšanog izgleda tijela bez ikakve boli i nelagode.

Istraživanja su pokazala da je tretman Lipo laserom odlična priprema za tradicionalnu liposukciju i da poboljšava rezultate samog operativnog zahvata omekšavanjem tretiranog tkiva prije te izravnavanju tkiva nakon zahvata.
Nakon samo 40 minuta tretmana Lipo laserom mogu se uočiti odlični rezultati. Da bi se osigurali najbolji rezultati, preporuka je napraviti 8-10 tretmana.

PREDNOSTI LIPO LASER TRETMANA I REZULTATI:

  • INVAZIVNO I UČINKOVITO
  • SIGURNO I BRZO
  • BEZ ANESTEZIJE
  • BEZ BOLI
  • POGODNO ZA ŽENE I MUŠKARCE

NE DOPUSTITE DA SE NE PRIPREMITE ZA LJETO!

Ako želite popust od 65% na brzinski paket mršavljenja u Beauty centru Ljupka u narednom periodu pošaljite na email ljupka.beauty@gmail.com slogan ŽELIM SMRŠAVITI te dobivate dodatno još 5% popusta i promo cijenu za 40 vrhunskih tretmana mršavljenja 1827 kn! Za sve informacije možete nas nazvati na tel 040/390- 139, ili posjetiti na adresi Dr. A. Starčevića 18 Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije