Sandra mršavi uz Ljupka centar ljepote na CACI aparatu

Kombinacijom tretmana kojima tretiramo Sandru Fleten svakako je i Engleski aparat CACI. CACI (Computer Added Cosmotology Instrument) je multifunkcionalni sustav digitalnih tretmana za kozmetičku njegu, dobitnik Oscara za ljepotu, poznat kao najbolji aparat s mikro strujom te zasluženo nosi titulu prvog nekirurškog liftinga lica.

Njegove iznimne učinke prepoznale su mnoge slavne osobe, posebice hollywoodski glumci i glumice. Stručnjaci i javnost ga smatraju tehnološki najnaprednijim aparatom i postao je sinonim za nekirurški lifting lica i tijela.

Za razliku od aparata slične namjene, Caci ima patentirani ‘tsunami’ val koji je po svojoj učinkovitosti najbliži fiziološkoj kontrakciji mišića.a to je jedinstveno vibriranje u kombinaciji frekvencije i električne struje sa posebnom metodom koja medicinski dokazano uspješno stimulira i postiže čvrstoću mišićnog i kožnog tkiva.

‘Tsunami’ val usklađen je s procesima tijela, tretmani su bezbolni i ugodni.

Gospođi Sandri radimo kombinaciju mršavljenja i celulita. Kad se klijentica legne stave se ITR pločice na određena mjesta koja se žele tretirati. Uglavnom stimulacija se provodi na princip kontrakcija koje se dižu i spuštaju po određenom valu kvadriranja. Svakako tretmane radimo individualan prema potrebama klijenata. Program slimtone nam omogućava tretman mršavljenja određena frekvencija i oblik vala dižu se i spuštaju na određenu kontrakciju. Što potiče tijelo da putem struje mršavi i reducira celulit. Izgled kože se poboljšava. Koža je zategnutija.

Sandra je odlučna da smršavi a mi ćemo joj svakako pomoći. Potrebno je promijeniti prehranu i životne loše navike i uz to vježbati. Kao što smo se dogovorili sa Sandrom. Jedan takav proces mršavljenja svakako nije jednostavan za nikoga potrebno je puno volje i odricanja. Svakim dolaskom na tretmane hrabrimo Sandru jer rezultati se već polako vide.

Ako želite popust od 65% na brzinski paket mršavljenja u Beauty centru Ljupka u narednom periodu pošaljite na email ljupka.beauty@gmail.com slogan ŽELIM SMRŠAVITI te dobivate dodatno još 5% popusta i promo cijenu za 40 vrhunskih tretmana mršavljenja 1827 kn! Za sve informacije možete nas nazvati na tel 040/390- 139, ili posjetiti na adresi Dr. A. Starčevića 18 Čakovec

Preporučeno
Najnovije