FILO: Tajna ugradbenog ormara

>> FILO: Tajna ugradbenog ormara

Izrada prema željama i potrebama pojedinca, ugradbeni ormar smješta u kategoriju najpoželjnijeg namještaja. Prostor u domu krasi njihova sofisticiranost i vedrina.

U kreiranje vlastitog ormara uključeni ste idejama. Odredite konstrukciju i dizajn. Kreirajte ormar koji će zadovoljiti vaše potrebe. U kuhinji, spavaćoj ili dnevnoj sobi, vjerujte, osvojit će vas funkcionalnošću i estetikom.

Odlike poput prostranosti, praktičnosti i maksimalne iskoristivosti prostora ovo rješenje čine prihvatljivim u svakom domu. Uz njega, urednost i organiziranost neće biti problem. Uštedu prostora i lako održavanje osigurat će jednostavna konstrukcija i klizni sistem.

Odaberite materijal izrade. Na raspolaganju su mat te sjajna ispuna ili pak njihova kombinacija. Odlučite se za vedre, vesele boje. Atraktivniji izgled daju jarke boje poput crvene, plave ili ljubičaste. U kreiranje slobodno unesite dio osobnosti. Fronte ukrasite uspomenama, fotoprintom ili staklom. Elegancijom i profinjenošću osvojit će vas na prvu.

Ako se još dvoumite, pogledajte predivne fotografije koje donosimo. Ukoliko ste donijeli odluku o ugradnji svojeg novog ljubimca, izradite plan. Budite sigurni, odluka o izradi višestruko će se isplatiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije