Casting finalistica natječaja ‘Postani Lumini lice’

Danas su službeno završile prijave za natječaj ‘Postani Lumini lice’. Lumini shopping centar će u petak, 4. ožujka na svojoj Facebook stranici objaviti imena finalistica koje je žiri odabrao za casting između oko 150 prijavljenih djevojaka.

Stručni žiri u sastavu poznatog umjetničkog direktora i modnog producenta Cro-a-Portera Viktora Drage, modne urednice magazina Story Petre Grgičević i Lumini centar managera Nikole Grđana na castingu će među finalisticama odabrati pobjednicu natječaja.

Lumini ovim natječajem traži djevojku koja ima priču i koja je više od lijepog lica. Zato je osim fotogeničnosti, bitna pozitivna vibra i energija, angažiranost te osobnost kandidatkinja, a casting je idealno mjesto gdje će stručni žiri moći dobro upoznati svaku finalisticu i tako odabrati ono pravo lice Lumini centra.

Pobjednici natječaja Lumini shopping centar osigurava naslovnicu Lumini časopisa u dva izdanja do kraja godine, snimanje modnih outfita za kampanje proljeće/ljeto i jesen/zima, nastup na Cro-a-porteru u organizaciji Viktora Drage, te poklon bon Lumini centra vrijedan 2.000 kuna. Lumini centar nagradit će i dvije kandidatkinje koje dobiju najbolje ocjene posjetitelja Facebooka, poklon bonovima u iznosu od 500 kuna.

Najnovije