‘Bazinga’ je osvojila Čakovčane foto izložbom, a Vas daruje popustom!

>> Galerija Scheier: Foto izložba “Bazinga” (Petak, 19.02.2016.)

Dana 19. veljače 2016. u Galeriji Scheier održano je predstavljanje poduzeća Bazinga iz Čakovca, koje je okupilo brojne zaljubljenike u fotografiju te uređenje interijera.

Galerija Scheier postala je te večeri prava foto izložba gdje ste mogli vidjeti različite kombinacije stilova te doživjeti fotografiju izbliza. Bila je prisutna tematika gradova, portreta, prirode. Zanimljivo je bilo vidjeti triptih čak u duzini 3 metra, razne gradove, kolaže s bebicama i još mnoštvo toga.

Fotografije na platnu oduševljavale su prisutne te rijetko koga ostavile ravnodušnim.

Ugodno druzenje uz komentiranje fotografija, te uz pokoji zalogaj i čašicu vina stvorilo je opuštenu atmosferu koju će posjetitelji rado pamtiti. Uostalom, zavirite u našu galeriju i doživite barem djelić atmosfere koja je vladala te večeri.

Bazinga se bavi printom fotografija na platno, fotopapir i naljepnicu. Proizvodi su namijenjeni za uređenje muzejskih, hotelskih, apartmanskih i ugostiteljskih prostora, a uz to su i zanimljiv poklon za najbliže ili poslovne partnere te za uređenje interijera.

Vas drage čitatelje, Bazinga nagrađuje s popustom od 20%. Popust je važeći do kraja mjeseca pa stoga svakako preporučamo posjetiti njihovu web stranicu. www.bazinga.hr – rekla nam je vlasnica Bazinge Samanta Marcinjaš

Također ih možete pratiti na Facebooku i Instagramu. Palac gore za Bazingu!

Preporučeno
Najnovije