‘Žena za ženu’ i vi se možete uključiti u brojnim salonima diljem županije!

U Hrvatskoj su u posljednjih deset godina više od tristo žena – ubili njihovi bračni drugovi, a samo u siječnju stradale su četiri žene. One koje spas pronađu u nekoj od sigurnih kuća moraju izgraditi novi život, a kako bi im barem malo olakšali taj put, u Međimurju je pokrenuta akciju – ‘Žena za ženu‘, simbolično – od Valentinova do Dana žena. I vi se možete uključiti!

U akciju ‘Žena za Ženu’ uključili su se brojni frizerski i kozmetičkim saloni diljem naše županije. Popis pogledajte OVDJE.

Nakon uspješne prošlogodišnje akcije prikupljanja financijskih sredstava za rad Doma za žrtve obiteljskog nasilja ‘Sigurna kuća’, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije je odlučilo da će se humanitarna akcija Žena za ženu ponovno provesti i ove godine.

‘Doniranjem barem jedne kune prilikom posjeta frizerskom ili kozmetičkom salonu u razdoblju od 14. 02. 2016. godine (Valentinovo) do 08. 03. 2016. godine (Dan žena), pomažemo rad Doma za žrtve obiteljskog nasilja “Sigurna kuća” u Čakovcu.’ – rekla je za naš portal Petra Kovačić iz Povjerenstva za ravnopravnost spolova Međimurske županije.

Pogledajte video prilog Hrt centra Čakovec:

U Hrvatskoj su u posljednjih deset godina više od tristo žena – ubili njihovi bračni drugovi, a samo u siječnju stradale su četiri žene. One koje spas pronađu u nekoj od sigurnih kuća moraju izgraditi novi život, a kako bi im barem malo olakšali taj put, u Međimurju su pokrenuli akciju – “Žena za ženu”, simbolično – od Valentinova do Dana žena. I vi se možete uključiti 🙂

Posted by HRT centar Čakovec – Varaždin on 18. veljače 2016

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije