Sve je živo, čarobno i jedva čeka da se poveže s nama!

>> Sve je živo, čarobno i jedva čeka da se poveže s nama!

Kao svaki pravi prirodoljupac oduševljena sam svakom zrakom sunca, svakim dužom minutom dana. A kao pravi sirovoljupac jedva čekam proljeće i sve na svom vrtu i plasteniku.

Naravno da se svašta još može desiti tokom veljače, no činjenica da svaki dan mogu vidjeti kako se biljčice propinju iz zemlje i uživaju u postepenom rastezanju svojih listova i listića je totalno predivno. Ponekad se zabuljim u njih satima i te spontane prirodne meditacije me odnesu u neke uvijek predivne svjetove.

U mudroj šumi iza našeg vrta postoji još toliko svjesnih malih nevidljivih bića koja jedva čekaju da ih netko osjeti. Sve je živo, čarobno i jedva čeka da se poveže s nama svima.

Čitaj još jednom i osjeti cijelim svojim bićem: S V E J E U I S T I N U Ž I V O I Č A R O B N O!

No kako je još hladnjikavo vani, evo jedan jednostavan i fini receptić za juhicu od špinata.

U blender ubacite 1 dcl zagrijane vode, 1 dcl bademovog mlijeka, pola avocada, sol i šaku špinata. Također Vam preporučam da obavezno ubacite i malo đumbira ili kajenskog papra ili malo češnjaka!

Na slici vidite da je sve malo pjenasto, a manje kremasto. To je zato jer nisam imala tom prilikom avocado, no dodala sam malo sira od indijskih oraščića i kruh od lana.

Uskoro dolazi i Valentinovo i počinje novi ciklus radionica sirove žive hrane za sve zainteresirane. Nadam se da će uskoro sve više i više ljudi uvidjeti dobrobiti čiste i jednostavne žive prehrane.

Još važnije od toga što čistimo svoje tijelo je da čistimo naše misli i emocije, čistimo naš duh i oslobađamo našu dušu. . Uvjerite se kako može biti ukusno, fino, zasitno i zdravo! Sa ovom hranom lako mršavite, dižete imunitet, svoju energiju i vitalnost. Razbijte sve predrasude i usudite se probati nešto novo! Vaše tijelo će Vam biti zahvalno. Romantična kao i uvijek, pozivam Vas na zajednička i ugodna druženja.

VALENTINOVO PROGRAM:

1. Crveni smoothie
2. Čokoladno bademovo mlijeko
3. Juha od bundeve
4. Rolice od blitve
5. Punjeni šampinjoni
6. Spaghetti sa pestom
7. Spaghetti sa šalsom
8. Čokoladna torta sa preljevom od đumbira

Gdje i kada, kao i sve ostale informacije saznajte OVDJE

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije