Ane Ude, Perla, Anita Pokrivač i mi vas darujemo za Valentinovo!

Bliži se mjesec ljubavi, Valentinova, mi želimo da zablistate i doživite najbolje Valentinovo ikad! Darujemo vas poklon bonovima MakeupByAna, Salona ljepote Perla, haljinom dizajnerice Anite Pokrivač, eMedjmurje.hr i Varazdinski.hr kartama za nezaboravnim koncert Dine Merlina!

O detaljima nagradne igre pročitajte u nastavku Aninog članka:

Znate onaj osjećaj kad vam se desi nešto jako dobro i onda jedva čekate stići do prve bliske osobe i ne možete pričati dovoljno brzo od silne želje da informaciju podijelite? E, točno tako je trenutno meni. Jedva uspijevam tipkati dovoljno brzo, a da i dalje zvučim suvislo koliko vam želim ispričati da sam vam zajedno s dragim prijateljima opet pripremila nagradnu igru. 🙂

Željeli smo da ovog puta na Valentinovo ne trebate previše razmišljati što ćete obući, kako se našminati i gdje ići, pa smo vam čak uplanirali i jednu divnu masažu kako biste se prije izlaska dobro opustili.

Ali ajmo redom. Sigurna sam da ste već čuli za našu prekrasnu modnu dizajnericu Anitu Pokrivač iz Zagreba. Ono što možda ne znate jest da je Anita zapravo prava prafcata Međimurka i da nas dvije vučemo prijateljsko korijenje još od osnovne škole.

Pa smo eto tako, nakon podužeg vremena nedavno imale jedno pravo žensko druženje obavijeno haljinicama, make up-om i svime što tome pripada. Pričajući tako o ženama i djevojkama koje nam svakodnevno omogućuju da radimo ono što volimo, odlučile smo napraviti suradnju u obliku nagradne igre.


Nosila sam do sad već nekoliko Anitinih kreacija i vjerujte da uistinu razmišlja o željama i potrebama prave žene kad radi svoje kreacije i da nekako uspije stvoriti odjevni predmet koji izgleda istovremeno i ženstveno i seksi, a uspije prikriti i poneki nedostatak, pa se u njezinim haljinama možete osjećati i lijepo i neopterećeno.

Ovog je puta odlučila pokloniti prekrasnu crvenu haljinu, savršenu za izlazak na Valentinovo. 🙂


Kad sam ideju spomenula svojim divnim curama iz Salona ljepote Perla, istog su trena ponudile darovati masažu kako bi sretnica koja će osvojiti ovu nagradu mogla zablistati i iznutra. Često posjećujem njihov salon i vjerujte mi da je pravi mali raj za žene. 😉


Naravno da će se naša dama htjeti negdje i pokazati pa su tako moje kolege iz redakcije eMedjimurja i Varazdinski.hr velikodušno uključili i dvije karte za koncert Dine Merlina 13. veljače 2016.

A ja sam taj dan u svom studiju osigurala termin za šminkanje u 15 sati kako bi na vrijeme bila spremna. 😉

Dakle, sve što trebate napraviti da biste osvojili ove divne nagrade jest kliknuti like na sve naše facebook stranice čiji se linkovi nalaze u nastavku i ispod ove objave komentirati koga biste htjeli voditi sa sobom na koncert. Nagradna igra završava 6. veljače 2016., kada ćemo sretnu dobitnicu odabrati slučajnim odabirom.

Anita Pokrivač Design

Salon ljepote “Perla”

MakeupByAna


Svima želim puno sreće i veselim se našem susretu!
Budite mi dobre, pametne i lijepe do sljedećeg čitanja!
Vaša Ana

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije