Blagdani su gotovi, vrijeme je za detox party za duh i tijelo!

Vrijeme blagdana je gotovo, time out za sve! Sada je vrijeme za nas mame, žene, djevojke, vrijeme samo za nas. Krenite na masažu, u planine, na bazen, na ples! Nakon što ste udahnule novi svježi zrak u svoja pluća, želite li nešto novo?

– Znam da ste vjerojatno iskušale stotine čudesnih dijeta, ali ni jedna nije održiva. Znam da ste vjerojatno iskušale mnoge od njih, a potom se vratile nezdravoj prehrani, krećući se od uskraćivanja do obilja, frustracija i ugađanja sebi te ponosa i krivnje. Hrana je za sve nas postala prevelika drama. Ponekad problem nije u onom što jedemo, nego što jede nas. Istinski problem je odricanje od slatkoće života u nastojanju da postanemo savršene žene i pokorimo svoje istinske, duboke i originalne apetite duhovne prirode – kaže Dr. Christaine Northrup.

Mnoge žene i muškarci na riječ detox pomisle na izgladnjivanje i mučenje da bi bili lijepi i mršavi. Pa kako bi vam to jedan pošteni Green Chef mogao priuštiti? Nope, no way! Vaš Green Chef će vam reći: idemo zajedno isprobati nešto novo. Možda naučite nešto i promijenite svoje navike na bolje. Osim što je ovo radionica sirove hrane, također je i radionica za osnaživanje i osvještavanje duboko zakopanih stvari u vašoj podsvijesti.

Zašto party? Pa zato jer se veselimo, učimo, otpuštamo stare energije, stare duhovne obrasce i brdo toksina. Osjećamo se lakše i spontanije, žive i autentične svoje. Ne moram ni spominjati da je ova radionica bez glutena, bez brašna, šećera, jaja, mlijeka i maslaca!

Možda na najnevjerojatniji način naučite što je to užitak na sasvim jedan novi način. (Ne, dečki, nije seks u pitanju.) Mnogi od nas usvojili su poruku da je naše tijelo neka vrsta tereta koju je potrebno pokoriti i nadići. Posebno žene svaki dan proživljavaju ogromne količine srama i frustracija vezanih uz svoje tijelo.

No kada zaista zavolite svoje tijelo ono voli i vas! Moje mišljenje je da je naše tijelo veličanstveni alat kojem je svrha utjelovljivati, a ne poricati svoj duh. Tada pomažemo olakšati i uzdignuti teške vibracije srama, gnjeva i zamjeranja – ne samo sebi već i drugima. Kada to naučite, možda ćete izgledati kao starija sestra svojim sinovima!

Neki stalno odvajaju tijelo i duh, no znanstveno je dokazano da je sve isprepleteno i povezano i neodvojivo. I zato je važno kako se osjećate u svom tijelu jer je to odraz vašeg unutarnjeg duhovnog stanja. Poštovanje svog tijela i i uživanje u svakom trenutku života u kojem možete uživati. Zar to nije smisao bivanja ovdje? Tada u takvom radosnom stanju svijesti dobivate ideje koje mogu promijeniti naš svijet na bolje.

Oslobađamo se ili detoksificiramo i svakoga trenutka kada govorimo istinu, duboku istinu našeg srca. Kada smo sposobni pogledati naš život, suočiti se s njim i javno izreći duboku istinu koju smo jako dugo krili i od sebe i od drugih, tada, tek tada, može započeti pravo iscjeljivanje i duše i tijela.

Moja istina koju sam duboko krila u ponorima svojih teških depresivnih razdoblja je moje prvo seksualno iskustvo. Bila sam zvrckava, radosna šesnaestogodišnjakinja koja nije vidjela problem u tome da stopira i nije mi palo na pamet da bih mogla biti silovana. No nakon godina i godina rada sa sobom ili na sebi, oslobodila sam se tereta krivnje i srama. Oslobađajući se svoje prošlosti, govoreći svoju istinu, potičem i osnažujem i mnoge druge žene da to učine. Također potičem i muškarce čistog srca da nam se pridruže u iskazivanju nježne podrške.

A što se tiče povezivanja sa svojom autentičnom ženskom prirodom te rođenjem boginje slobode i dostojanstva nakon oslobađanja od srama prouzrokovanog raznoraznim zlostavljanjima tokom života prilažem sljedeću sliku, a nadam se da će te i vi uskoro to moći učiniti.

Ovo nije statment samo o ljepoti tijela, već i o slobodi duha. A posebno o oslobođenju što će drugi misliti i reći! Sjetite se da ljubav prema istinskoj slobodi ne poznaje granice. And it feels so good to be in my body with 37 and connected with my soul than it was with 16.

Evo drage dame, službeni datumi za Detox raw body&soul party is out!

16.01. Varaždin, Čretna 9, 16:00-18:30

20.01. Rijeka – Centar za aromaterapiju Smilje, Čavle 15, 18:00

23.01. Karlovac – Pharma&Bio, Vladimira Nazora 4, 15:00-17:30

28.01. Zagreb – Enzita, Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, 18:00-20:30 sati

Više o programu detox radionicama za duh i za tijelo saznajte ovdje…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije