Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
Istraživanje pokazalo: Samo jedna stvar koju žene rade tijekom seksa može ukazivati na njihovu nevjeru
Ilustracija

JESTE LI PRIMIJETILI?

Istraživanje pokazalo: Samo jedna stvar koju žene rade tijekom seksa može ukazivati na njihovu nevjeru

Gotovo 80 posto žena barem je jednom napravilo ovo, a razloga je mnogo. Od želje da partneru dignu ego, do želje da se seks što prije završi.

U časopisu Archives of Sexual Behaviour nedavno je objavljeno novo istraživanje u kojem je sudjelovalo 138 žena i 121 muškarac koji su u stabilnim heteroseksualnim vezama, a odgovarali su na pitanja o orgazmu i varanju. Kako prenosi The Sun, intenzitet ženskog orgazma nema gotovo nikakve veze s prevarom.

Ipak, znanstvenici su pronašli poveznicu između lažiranja orgazama i sklonosti da će žena prevariti svog partnera. Što je više orgazama žena glumila, to je bila veća vjerojatnost da je već varala ili da će ponovno varati u budućnosti.

Zašto je to tako? Starija istraživanja otkrila su da su žene koje glume orgazam nezadovoljne sa svojim partnerima i jednostavno ne mogu iskomunicirati što žele u krevetu, a taj podatak objašnjava potrebu da se zadovoljstvo i užitak pronađe s nekim drugim.

Stručnjaci uvijek napominju da žene rijetko mogu doživjeti vrhunac samo od penetracije, pa ako im želite pružiti taj užitak morate se malo više potruditi.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!