Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
XD XENIA DESIGN predstavlja nove mjere XD zaštite kojima je cilj očuvati radna mjesta u tekstilnoj industriji!
XD XENIA

MICAKATAPEPA

XD XENIA DESIGN predstavlja nove mjere XD zaštite kojima je cilj očuvati radna mjesta u tekstilnoj industriji!

Već poznata capsule linija MICAKATAPEPA, nastala 2006. godine, dobila je novo osvježenje prilagođeno novonastaloj aktualnoj situaciji

'Uvijek postoji pozitivan i šaljiv način razmišljanja i djelovanja. MICAKATAPEPA brine o našim kupcima, ali i našim zaposlenicima te partnerima. Govorite lokalno, djelujte globalno.' - poručuje Ksenija Vrbanić.

XD XENIA DESIGN Fotogalerija

Akcent je na živom međimurskom govoru, pretežno ruralnog područja koji je i glavna inspiracija za natpise na majicama. Nerazumljivost i šaljivost izaziva čuđenje kod onih koji prepoznaju, a i ne prepoznaju značenje. Gotovo kao strani jezik, a zbog toga smo uz izraz ove godine dodali i prijevod.

Specifični izrazi ove sezone prilagođeni su novonastaloj aktualnoj situaciji. Natpisi: Fkrej (makni se), Brni Se i Didi (okreni se i otiđi) te Nejdi Name (ne dolazi blizu) kao nove mjere XD zaštite dostupne su na www.xd-store.com.

Kampanja je snimljena na XD zaposlenicima kako bi vam približili lica koja dugi niz godina stoje iza vaše odjeće, a sve s ciljem prikazivanja transparentnog djelovanja unutar zajednice. Sve je snimljeno na lokaciji XD dizajn centra, smještenog usred šume u Međimurju.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.