Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
Pitanja koja nikako ne biste smjeli postavljati na prvom spoju
Ilustracija

izbjegavajte ih

Pitanja koja nikako ne biste smjeli postavljati na prvom spoju

Prvi spojevi često su neugodni jer se osobe pokušavaju upoznati bez da nekog uvrijede, a postoje i određene teme o kojima ne biste trebali pričati.

Općepoznate su teme koje bi se trebale izbjegavati na prvom spoju, a to su novac, politika i religija. No postoji i nekoliko pitanja koja ne biste trebali postaviti na prvom spoju, ako želite nastaviti izlaziti s tom osobom, piše msn.com.

Kakav ti je odnos s roditeljima?

Osobna pitanja ključna su za upoznavanje osobe, ali nekada možete pretjerati s radoznalošću i pitati neka neumjesna pitanja. Nemaju svi dobar odnos s roditeljima te ne žele pričati o tome na prvom spoju.

Zašto ste ti i tvoj bivši partner prekinuli?

Prekidi su često komplicirani, a uvijek se tiču samo osoba koje su bile u vezi. Također bi vam na prvom spoju partner mogao lagati o stvarnom razlogu prekida jer je često razlog prekida ponašanje jedne osobe.

Kako možeš raditi taj posao?

Sva pitanja koja osuđuju osobu i 'vrijeđaju' njegovo zanimanje trebaju se izbjegavati ne samo naprvom spoju, nego općenito. Kada se radi o poslu, osoba će se osjećati da vrijeđate njegovo zanimanje ili osuđujete njegovu plaću.

Nosiš li uvijek ovoliko šminke?

Trebali biste izbjegavati komentiranje izgleda osobe, osim ako im ne dajete komplimente. Ako nemate nešto lijepo za reći, onda je bolje da ništa ne govorite. Žene pogotovo za vrijeme prvog spoja žele čuti komplimente, ali komentiranje šminke često negativno utječe na njihovo raspoloženje.

Želiš li vezu?

Iako je dobro na vrijeme razgovarati hoćete li samo se zabavljati ili ćete imati ozbiljnu vezu, razgovor o tome na prvom spoju nikako nije dobar. Osobe često na prvom spoju ne znaju što žele i otvorene su za sve mogućnosti, a prvi spoj je samo prilika za upoznavanje i odlučivanje što će biti dalje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5957

Reci što misliš!