Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
BRITANSKI BREND ČAJEVA Jeste li znali da sada postoji i čaj s okusom gin-tonika?
SCREENSHOT/FORTNUM & MASON

TKO BI GA PROBAO?

BRITANSKI BREND ČAJEVA Jeste li znali da sada postoji i čaj s okusom gin-tonika?

U kutiji se nalazi 15 vrećica od kojih je svaka pakirana u svilenkastu vrećicu, a kutija se prodaje po cijeni od 6,95 funti, odnosno 59,95 kuna

Već nekoliko godina gin je najpopularnije piće, a kombinacija gina i tonika počela se koristiti, osim u piću, u kozmetici, slatkišima, ali i mirisima za dom. Ove jeseni vaš dom može opet mirisati po omiljenom piću, ali ne samo kao svijeća. Za to je ovog puta zaslužan čaj!

Britanski brend čajeva Fortnum & Mason predstavio je svoj gin-tonik čaj koji zapravo ne sadrži alkohol već su za taj okus zaslužni sastojci kao što su aroma limete, krastavca, borovice, koromača, korijandera i matičnjaka. 

U kutiji se nalazi 15 vrećica od kojih je svaka pakirana u svilenkastu vrećicu, a kutija se prodaje po cijeni od 6,95 funti, odnosno 59,95 kuna, piše miss7.

Brend također preporučuje ovaj čaj i u toplije vrijeme uz dodatak leda kao osvježenje. A, osim što je okus privlačan, i samo pakiranje izgleda jako lijepo. Dimenzije kutije su 10cm x 13cm x 9cm, a može se koristiti i nakon što se čaj potroši. 
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!