Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
DANAS JE SVJETSKI DAN KAVE Što kava koju pijete govori o vašem modnom stilu?
Borna Filic/Pixsell

volite li kavu?

DANAS JE SVJETSKI DAN KAVE Što kava koju pijete govori o vašem modnom stilu?

Kakvu vi kavu volite?

Što uopće vaša narudžba kave govori o vašem stilu? Evo odgovora koji je ponudio magazin Harpers Bazaar, piše diva.vecernji.hr.

Crna kava - Minimalist

Vjerojatno ste gradska cura i volite sve odmjereno kad je stil u pitanju. Ormar vam je prepun neutralnih nijansi koje uparujete sa crvenom i bijelom. S vama nema okolišanja i udarate odmah u glavu, što se vidi u vašem ormaru, ali i u šalici kave.

Kava s mlijekom - Cool klasika

Opušteni ste i chic. Obožavate košulje, pletivo i traper. Espresso - Cura iz grada Ne bojite se pokazati svoju dominantnu osobnost sa stilom koji nosite, ali i jakom kavom koju naručujete. Kod vas je sve u detaljima i stalnom promjenom.

Ledena kava - Trendseterica

U vašoj garderobi nalaze se svi "it" komadi. Pratite novitete i volite uložiti u nove komade, jer klasika je za vas dosadna. Vaš selfie na Instagramu nije potpun bez ledene kave u ruci i nanovijih gležnjača s potpisom.

Cappucino - Klasika

Baš kao i vaša omiljena kava, stil vam je klasičan i uglašen. Kad je nosite kaput boje devine dlake, malo promjene unesete čupavom bundom koju ste naslijedili od bake. Ormar vam me prepun bezvremenskih komada koje planirate nositi vječno.

Kava sa slikom u pjeni - Umjetnica

Ne možete si pomoći kad je u pitanju glomazno prstenje, sunčane naočale i kavica koju je konobar samo za vas ukrasio.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!