Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
VIDEO Uskoro finale izbora za Miss Hrvatske, Međimurje predstavlja Valentina Brzuhalski
Miss Hrvatske

pripreme u tijeku

VIDEO Uskoro finale izbora za Miss Hrvatske, Međimurje predstavlja Valentina Brzuhalski

Finale Miss Hrvatske očekuje nas u subotu, 1. rujna u Čakovcu

Šesnaest ljepotica Miss Hrvatske 2018. snimile su promo razglednicu za Miss World i sebe predstavile kroz ljepotu Kninske Tvrđave.

- Ove godine izabrali smo Grad Knin kao domaćin priprema i snimanja promo razglednice jer želimo prikazati sve ljepote naše zemlje. Kako se ove godine vraćamo u hrvatsku povijest te nam je cijela tematika Miss Hrvatske kraljevska, odlučili smo početi s Kninskom Tvrđavom, a završiti sa Starim Gradom Zrinskim te pokazati svijetu koliko je naša povijest poznata - izjavila je direktorica Direkcije, Maja Vračarić.

Vezana vijest

Valentina Brzuhalski U TIJEKU PRIPREME Miss Hrvatske: Predivna Valentina Brzuhalski u konkurenciji za najljepšu Hrvaticu

Za styling djevojaka pobrinuli su se frizerski saloni Studio Marcela, a za make up Učilište Profokus. Finale Miss Hrvatske očekuje nas u Čakovcu u subotu, 1. rujna, a izravan prijenos će biti na HRT 2 s početkom u 20:55 sati.

U videu pogledajte promo razglednicu iz Knina, a možete vidjeti i našu predstavnicu, Miss Međimurja Valentinu Brzuhalski iz Belice.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!