NOVO U CEREBELLUM POLIKLINICI

KARDIOLOGIJA Otkrijte zdravlje svog srca uz našu sveobuhvatnu kardiološku provjeru!

Bez obzira jeste li osjetili simptome ili samo želite osigurati da je vaše srce u vrhunskom stanju, naš stručni kardiolog tu je da vam pruži vrhunsku skrb.

Naša ponuda uključuje detaljan pregled kardiologa, ultrazvuk srca (UZV) i elektrokardiogram (EKG), koji su ključni dijagnostički alati za procjenu zdravlja srca.

Tijekom pregleda kardiologa, naši stručnjaci će pažljivo osluškivati vaše srce, provjeriti krvni tlak i puls te provesti sveobuhvatno ispitivanje vaše medicinske povijesti. UZV srca pruža vizualnu sliku srčanih struktura i funkcija, omogućujući nam da identificiramo bilo kakve abnormalnosti ili probleme. EKG će nam pružiti informacije o električnoj aktivnosti srca, otkrivajući nepravilnosti u srčanom ritmu.

Naš cilj je pružiti vam sveobuhvatan uvid u zdravlje vašeg srca, identificirati potencijalne probleme i preporučiti najbolji mogući tretman ili preventivne mjere. Vaše zdravlje je naš prioritet, stoga možete imati povjerenja u našu stručnost i posvećenost.

Ne čekajte da se simptomi pogoršaju. Zakažite pregled kardiologa, UZV srca i EKG danas i osigurajte dug i zdrav život za svoje srce. Vaše srce zaslužuje najbolje!

U Cerebellum poliklinici možete očekivati visoko kvalitetne medicinske usluge, individualizirane pristupe i pažljivu brigu. Naš tim stručnjaka čini razne specijalizacije, uključujući fizikalnu terapiju, rehabilitaciju, internu medicinu, kardiologiju, ortopediju i traumatologiju. Pružamo usluge kao što su redovni pregledi, dijagnostika, liječenje bolesti i povreda, kao i preventivne mjere kako biste očuvali svoje zdravlje.

INFO I NARUDŽBE

Telefon: 042 302 071

Mobitel: 099 3329 131

E-mail: info@cerebellumpoliklinika.hr

CEREBELLUM Poliklinika

Varaždin, Ulica braće Radić 63

www.cerebellumpoliklinika.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije