Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
DOPUNA MJERA ZA VARAŽDINSKU ŽUPANIJU Evo što se mijenja...
Domagoj Sever

male promjene

DOPUNA MJERA ZA VARAŽDINSKU ŽUPANIJU Evo što se mijenja...

Promjene se odnose na neke ugostiteljske objekte i neke sportaše...

Od subote do 4. prosinca u Varaždinskoj županiji na snazi su strože epidemiološke mjere donijete s ciljem suzbijanja širenja zaraze koronavirusom.

Vezana vijest

Koronavirus, koronavirus u Varaždinu 19.3.2020. odluka nacionalnog stožera POPIS SVIH MJERA Evo što se od sutra mijenja u županiji

Među mjerama je i zatvaranje svih ugostiteljskih objekata, zabrana svih javnih događanja i okupljanja na zatvorenom, dok na otvorenom nije dopušteno više od 20 osoba...

Nacionalni stožer civilne zaštite sad je donio dopunu postojećim mjerama, a ona se prvenstveno odnosi na neke od ugostiteljskih objekata i na neke sportaše.

Tako se iz mjere 'privremena obustava rada svih ugostiteljskih objekata, uz izuzetak usluge pripreme i dostave hrane' izuzimaju ugostiteljski objekti koji pružaju uslugu smještaja te oni smiju usluživati goste, no samo ako kod njih imaju uslugu smještaja.

Mjere koje se odnose na sportaše ('privremena obustava sportskih natjecanja i organiziranih treninga u sportovima u kojima dolazi do fizičkog kontakta  (nogomet, rukomet, košarka i sl.)'; 'privremena obustava korištenja sportskih terena, sportskih centara i rekreacijskih centara za sportove i sportske aktivnosti u kojima dolazi do fizičkog kontakta (nogomet, rukomet, košarka i sl.)') iz svog djelokruga izuzimaju sportašice i sportaše I. i II. kategorije u pojedinačnim sportovima i seniorske sportske ekipe koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja.

Ti dodaci mjerama vrijede od utorka, 24. studenog.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!