Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
KORONA U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI Četiri nova slučaja, među zaraženima još dvije osobe sa svadbe
Emica Elvedji/Pixsell

županijski stožer

KORONA U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI Četiri nova slučaja, među zaraženima još dvije osobe sa svadbe

U istom razdoblju evidentiran je i jedan novi slučaj oporavka...

U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentirana su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom.

- Dvije osobe s blažom kliničkom slikom povezane su sa svadbom održanom 5. rujna u Varaždinu, čime je broj potvrđenih slučajeva s tog događanja narastao na četrnaest.

Pozitivne su još i dvije osobe starije životne dobi, koje su iz Splitsko-dalmatinske županije, no razboljele su se tijekom boravka u našoj županiji i hospitalizirane su u Općoj bolnici Varaždin.

U istom razdoblju evidentiran je i jedan novi slučaj oporavka, čime je aktualni broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji 32, čemu treba pribrojiti jednog hospitaliziranog stranog državljanina i dvije hospitalizirane osobe iz druge županije.

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin sada se nalazi deset osoba, od čega je sedam osoba iz Varaždinske županije, dok se dvije dodatne osobe liječe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu.

Na liječenju kod kuće nalaze se 23 osobe.

Od početka epidemije u Varaždinskoj županiji imamo 193 registriranih slučajeva zaraze, a dodatnih 15 slučajeva nam se pripisuje zbog prijavljenog mjesta prebivališta - javlja županijski stožer.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!