Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
DOBRE VIJESTI U Varaždinskoj županiji bez novooboljelih od koronavirusa, ozdravilo 85 posto oboljelih
Davor Javorovic/Pixsell/Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

KORONAVIRUS - STANJE

DOBRE VIJESTI U Varaždinskoj županiji bez novooboljelih od koronavirusa, ozdravilo 85 posto oboljelih

U protekla 24 sata testirano je 49 osoba, a time ukupno do sada 1.871 osoba.

U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa, a ozdravila je jedna osoba. Time je ukupni broj oboljelih i dalje 47, a ozdravilo je 40 osoba ili njih 85 posto.

Aktivno bolesnih je još sedmero osoba, od kojih se četvero nalazi na liječenju u Općoj bolnici Varaždin, a troje u Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' u Zagrebu.

25920fda3a5e750413d93224ed3699db.jpg?v=2

U protekla 24 sata testirano je 49 osoba, a time ukupno do sada 1.871 osoba.

- Vidljivo je da se u sklopu treće faze popuštanja mjera posljednjih dana kontinuirano s nacionalne razine objavljuju nove upute i odluke, koje pobliže pojašnjavaju što je sve opet dozvoljeno i pod kojim uvjetima. Kako ne bi dolazilo do pogrešnih tumačenja izostavljanjem bitnih detalja pojedinih uputa i odluka, ponovno upućujemo sve zainteresirane građane na službene stranice Ravnateljstva civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Vezano za epidemiološku situaciju u Varaždinskoj županiji, njome trenutno svakako možemo biti zadovoljni, a što se tiče predstojeće faze popuštanja mjera, mogu samo naglasiti da sada, više nego prije, svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana - rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!