Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
Predavanje o bolestima oka u Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu privuklo brojne građane
Varaždinska županija

ZANIMLJIVO I POSJEĆENO

Predavanje o bolestima oka u Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu privuklo brojne građane

Ovo predavanje bilo je izuzetno zanimljivo i posjećeno, a održala ga je dr. med. Tea Musulin, spec. oftamologije.

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu održano je predavanje o bolestima oka koje je organizirala Udruga umirovljenika i osoba starije životne dobi Solidarnost. Ovo predavanje bilo je izuzetno zanimljivo i posjećeno, a održala ga je dr.med. Tea Musulin, spec. oftamologije.

Udruga Solidarnost broji preko 200 članova, umirovljenika i osoba starije životne dobi s područja cijele Varaždinske županije.

Predsjednica Udruge Solidarnost Mira Letić izrazila je svoje zadovoljstvo uspješnošću održanog predavanja.

- Jako sam zadovoljna odazivom građana na naše predavanje. Moram se zahvaliti Zagrebačkoj banci koja nam je omogućila da našim članovim ponudimo edukacije ovakve vrste koje su u našoj životnoj dobi itekako korisne, kao i Varaždinskoj županiji i Domu za starije i nemoćne na dobivenoj mogućnosti korištenja prostora. Prošle smo godine organizirali besplatno mjerenje sluha ne samo u Gradu Varaždinu nego i diljem Varaždinske županije, ove godine imamo predavanje o bolestima oka s kojima se možemo susresti u raznim životnim dobima, a tijekom cijele godine imamo i brojne tribine, predavanja ali i izlete na kojima se družimo i veselimo - naglasila je Mira Letić te pozvala građane koji se žele učlaniti u Udrugu Solidarnost da su itekako dobrodošli.

Predavanju su se odazvali i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Vladimir Kozjak i ravnateljica Doma za starije i nemoćne Varaždinske županije Vesna Vidović-Oreški.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!