Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
Produžen rok za program 'Eurodyssée': mladi, javite se za razmjenu, usavršite strani jezik i steknite radno iskustvo
Varaždinska županija

Program razmjene

Produžen rok za program 'Eurodyssée': mladi, javite se za razmjenu, usavršite strani jezik i steknite radno iskustvo

Javni poziv zainteresiranima za sudjelovanje u programu 'Eurodyssée' objavljen je 15. listopada, a rok za dostavu prijava produžen je do 19. studenoga.

Mladi u dobi od 18 do 33 godine i dalje se mogu javiti u Varaždinsku županiju kako bi sudjelovali u programu međunarodne razmjene mladih 'Eurodyssée' i stekli radno iskustvo u jednoj od europskih regija.

Javni poziv zainteresiranima za sudjelovanje u programu 'Eurodyssée' objavljen je 15. listopada, a rok za dostavu prijava produžen je do 19. studenoga.

Riječ je o programu koji se provodi u regijama – članicama Skupštine europskih regija (Assembly of European Regions - AER), a ciljem da se mladima koji su završili srednju ili višu školu, odnosno fakultet, omogući stjecanje radnog iskustva u stranoj regiji i usavršavanje stranog jezika.

Program razmjene traje od tri do sedam mjeseci, a regija domaćin snosi troškove koji uključuju intenzivan jezični tečaj, smještaj, prehranu te novčanu naknadu, odnosno džeparac.

Uvjeti su sljedeći: dob od 18 do 33 godina (ovisno o dobi koju je utvrdila regija domaćin), završena srednja ili viša škola ili završeni fakultet, poznavanje najmanje jednog stranog jezika (engleski, francuski, talijanski, njemački ili španjolski), hrvatsko državljanstvo i prijavljeno prebivalište na području Varaždinske županije.

Prijave s potrebnim dokumentacijom dostavljaju se na adresu:

Varaždinska županija – Upravni odjel za gospodarstvo, financije i europske poslove, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin, s naznakom Za natječaj - 'Eurodyssée' program. 

Javni poziv je dostupan na sljedećem linku:

http://www.vzz.hr/javni-pozivi-i-natje%C4%8Daji/javni-poziv-za-sudjelovanje-zainteresiranih-kandidata-vara%C5%BEdinske-%C5%BEupanije-u-programu-eurodyss%C3%A9e


 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!