Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
UOČI SVIH SVETIH Delegacija Varaždinske županije položila vijence i zapalila svijeće na gradskom groblju u Varaždinu
Varaždinska županija

BLAGDAN

UOČI SVIH SVETIH Delegacija Varaždinske županije položila vijence i zapalila svijeće na gradskom groblju u Varaždinu

Zamjenik župana odao je počast i poginulim antifašistima.

Uoči blagdana Svih svetih na Gradskom groblju u Varaždinu položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule građane Varaždinske županije.

Izaslanstvo Varaždinske županije, u kojem su bili predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac te zamjenik župana Robert Vugrin odali su počast i pijetet poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen križa hrvatskim braniteljima položivši vijenac i zapalivši svijeću kao znak zahvalnosti i trajnog sjećanja na položene živote za stvaranje samostalne i neovisne hrvatske države.

Zamjenik župana odao je počast i poginulim antifašistima te je naglasio kako se ovih dana prisjećamo onih koji više nisu s nama.

- Već tradicionalno odajemo poštovanje i zahvalnost našim braniteljima koji su svoje živote utkali u obranu naše Domovine, izrazili smo i poštovanje poginulim pripadnicima antifašističkog pokreta, a kod Središnjeg križa upalili svijeće u spomen na sve preminule građane naše Županije - naznačio je Robert Vugrin.

Uz izaslanstva Varaždinske županije i Grada Varaždina vijenac su položili i predstavnici Ureda državne uprave u Varaždinskoj županiji, Ureda za obranu, Udruge dragovoljaca Domovinskog rata, kao i predstavnici PU Varaždinske.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!